Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küldjem el finoman?
Figyelt kérdés
Adott egy barátnős, kisbabás férfi, aki velem "csalja" meg az otthoniakat. 2 éve ismerem, 3 hónapja kerültünk közelebbi viszonyba. Nemrég túl sokat borozgatott, és elmondta az otthoniaknak a helyzetünket, aminek én nagyon nem örülök! Egyrészt attól félek,hogy így majd ha kiderülne, hogy mégsem illünk össze, akkor a vele való kapcsolatot nem leszek képes soha megszüntetni, mert lelkiismeretfurdalásom lesz, hogy miattam (is) hagyta el a családját. Ahogy ismerem a barátnőjét, biztos vagyok benne, hogy megbocsájtaná ezt a dolgot az apának. Én nem akarom, hogy miattam megforduljon az élete (180°), és hogy tönkretegye magát, és a családját. Hogyha egyszer gyereket szerettek volna, akkor valamikor nagyon szerethették egymást, most akkor miért nem? Jó, tudom, a gyerek után gyökerestül átrendeződnek a családi szerepek.. Azt szeretném, hogy kiábránduljon belőlem, kultúrált módon megmondani neki, hogy én szeretem őt annyira, hogy nem akarom, hogy feladja az életét miattam szóval segítenétek, hogy kellene ezt közölnöm vele, úgy, hogy ne legyen sértődés a vége? Mellesleg 21/N, 31/F, köszi a válaszokat!2015. nov. 27. 09:29
21/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm a bátorító szavakat, ezt fogom tenni!!!!
2015. dec. 13. 19:26
22/23 anonim válasza:
"Aki érted megtette mással, az veled is megteszi."
23/23 anonim válasza:
Fú... nem teljesen vagyok benne biztos, hogy ezt érzed, de talán igen, és egyszerűen megmondanám: "Figyelj, én pont azért kezdtem Veled, mert félek összeköltözni valakivel és gyereket vállalni, és nekem megnyugtató volt, hogy Neked már van élettársad és gyereked, és nem tőlem várod ezt. Nem akarom Veled szorosabbra fűzni a kapcsolatot annál, mint ami van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!