Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy küldjem el finoman?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küldjem el finoman?

Figyelt kérdés
Adott egy barátnős, kisbabás férfi, aki velem "csalja" meg az otthoniakat. 2 éve ismerem, 3 hónapja kerültünk közelebbi viszonyba. Nemrég túl sokat borozgatott, és elmondta az otthoniaknak a helyzetünket, aminek én nagyon nem örülök! Egyrészt attól félek,hogy így majd ha kiderülne, hogy mégsem illünk össze, akkor a vele való kapcsolatot nem leszek képes soha megszüntetni, mert lelkiismeretfurdalásom lesz, hogy miattam (is) hagyta el a családját. Ahogy ismerem a barátnőjét, biztos vagyok benne, hogy megbocsájtaná ezt a dolgot az apának. Én nem akarom, hogy miattam megforduljon az élete (180°), és hogy tönkretegye magát, és a családját. Hogyha egyszer gyereket szerettek volna, akkor valamikor nagyon szerethették egymást, most akkor miért nem? Jó, tudom, a gyerek után gyökerestül átrendeződnek a családi szerepek.. Azt szeretném, hogy kiábránduljon belőlem, kultúrált módon megmondani neki, hogy én szeretem őt annyira, hogy nem akarom, hogy feladja az életét miattam szóval segítenétek, hogy kellene ezt közölnöm vele, úgy, hogy ne legyen sértődés a vége? Mellesleg 21/N, 31/F, köszi a válaszokat!

2015. nov. 27. 09:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem akarom megbántani az érzéseidet, de nem írtad, hogy átvert volna téged a férfi, és utólag tudtad meg, hogy családja van. Ha te is úgy érzed - szerintem jogosan - hogy (függetlenül attól, hogy kettőtök közül nem te vagy az, aki egy másik ember szeretetével és bizalmával visszaélve csalja őt egy ideje), nem éppen tisztességes dolog nem független férfival, ráadásul kisgyerekes apukával belemenni egy titkos viszonyba, és ezzel potenciálisan egy család széthullásához asszisztálni, akkor miért engedted közel magadhoz?

A kapcsolat elején mi volt a szándékod, terved, mi volt a jövőképed ezzel a férfival?

" Azt szeretném, hogy kiábránduljon belőlem, kulturált módon megmondani neki, hogy én szeretem őt annyira, hogy nem akarom, hogy feladja az életét miattam szóval segítenétek, hogy kellene ezt közölnöm vele, úgy, hogy ne legyen sértődés a vége?"

Miért nem mondod meg őszintén neki, amit gondolsz, amit érzel, hogy utólag megbántad, amit tettél, ha tényleg megszólalt a lelkiismereted legalább utólag.

Te is tudod, hogy a te döntésed, hogy vele maradsz-e, vagy szakítasz és igyekszel végleg eltávolodni tőle, és ennek a döntésnek a terhét és a felelősségét senki nem tudja átvállalni tőled.

2015. nov. 27. 11:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy már az elején bele sem kellett volna menned így. Előfordulhat bárkivel, hogy olyanba gabalyodik bele, aki nem független, de lehet ezt tartással is kezelni, még ha fáj is.
2015. nov. 27. 12:44
 13/23 anonim ***** válasza:
26%
Hiába moderáltatod ki a neked nem tetsző válaszokat, akkor is szemét dolog elcsábítani más férjét, majd eldobni ha már uncsi..visszakapod majd ezt az élettől úgxis cicám.
2015. nov. 27. 13:45
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
Megoldás szerintem nincs erre. Csak megszüntetni lehet a kapcsolatot vele, de visszacsinálni már nem tudsz semmit. Akkor kellett volna gondolkodni amikor elhatározódott benned a dolog, hogy lefekszel vele. Megérteném, ha férfi csinálta volna, hogy nem bírja ki, hogy ne dugjon állandóan, de ezt nőknek nem tudom elnézni. Legközelebb talán majd függetlennel dugatod magad.
2015. nov. 27. 15:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Megérteném, ha férfi csinálta volna, hogy nem bírja ki, hogy ne dugjon állandóan"

Nekem kapcsolatban élő ember eddig is tabu volt, az is marad, de azt őszintén szólva nem értem, ha szerinted egy pasinál elfogadható, hogy "ne dugjon állandóan", akkor egy nő miért esik ennyire más megítélés alá.

Mert jelen esetben mi a kérdezőnek mondjuk el, hogy hogy ítéljük meg, amit tett - ki finomabban, ki nyersebben fogalmazva, neki mondjuk el, hogy szerintünk mi lenne a helyes, ha már idáig jutottak, mert ő kért véleményt, tanácsot, de ebben a történetben azért nehéz elfelejteni, hogy ott a másik fél, aki úgy van benne ebben a titkos viszonyban, hogy párja és kisgyereke van.

2015. nov. 27. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
Meglehet. De úgy gondolom, hogy a férfiak azok akik általánosságban sokkal nagyobb igényt érezzenek arra, hogy megdugjanak ezt-azt. Több olyan van, hogy "Leszopsz?" mint az, hogy "Leszophatlak?" Én így nem értem, hogy ez a lány miért nem bírta ezt ki, főleg úgy, hogy amint a kérdésből látszik lelkiismeretes típus és tudta, hogy családja van. Ő volt az utolsó láncszem a történetben, aki a legutolsó pillanatban nemet mondhatott volna, mert ugye nem megerőszakolta az apuka. Utólag súlyos döntésnek tűnik. Akkor neki nem volt az. Mondhatni éretlen vagy csak szimplán hibázott. Bár ezt sejthette volna előre. Én férfiként a haverok lánytestvéreit sem dugom meg, hogy később ne lehessen esetleg kényelmetlen dolog belőle. Neki ezt egy családos apukával szemben nem sikerült felmérni.
2015. nov. 27. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
Jézusom! Ha nem szeretted annyira, akkor hogy tudtál belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol feleség (vagy barátnő?) és már gyerek is van???!!! Ha szerelmes lennél, lennétek egymásba, csak akkor lehetne megérteni és megbocsátani, de így nem! És ezek nem szerethették egymást annyira, hanem a nők "jó" szokása, hogy gyereket csináltatnak maguknak, hogy elkeljenek, majdnem mindegy, kitől. - Mondd meg neki, hogy nem szereted annyira, és maradjatok csak barátok.
2015. nov. 28. 10:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

" Azt szeretném, hogy kiábránduljon belőlem, kulturált módon megmondani neki, hogy én szeretem őt annyira, hogy nem akarom, hogy feladja az életét miattam..."

Arany drága bogaram! A szerelem (mármint az igazi szerelem) nem holdfényes lányregény. Ilyen, hogy "szeretlek ezért menj el, brühühü", nem fér bele. Az igazi szerelem önző dög, nem enged el senkit, még ha 8 apró gyerek várja is haza. Majd egyszer találkozol valakivel, és rájössz, hogy ez a mostani minden, volt, csak nem szerelem.

Szóval ha el akarod küldeni, keményíts be, és ne érdekeljen, hogy mit gondol az okokról.

2015. nov. 28. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:
*minden volt,
2015. nov. 28. 13:42
 20/23 anonim ***** válasza:
A baj hogy tèged egy eszköznek hasznàl bocsànat a durva jelzöèrt de te csak egy lyuk vagy akibe bele ereszti a spermàjât ha èppen otthon nem kap lyukat aztan haza megy otthon pedig jo pèldamutato gazda. Ennèl legyèl több nincsen mit sajnàlkodnod mert fordítsák meg ha te lennèl ebben te veled mit tenne ez vagy egy masik gazember Felejtsd el semmi idődet ne pocsèkoljad rà mert telik múlik az idő es emiatt a lovag miatt te nem ismerkedést vagy nem alakítást masik kapcsolatot mert te neked úgymond van hapsid! De nincsen met te csak másod Hegedűs vagy itt es haza megy otthon összemaszatolja a felesège làba közti aztan jön hozzad te meg ugrásszerűen neki de ott nem alhat mert varja. Család ..lépj ki ebből es építsen a te sajat életedet mert ha te is össze jössz valakivel akkor ez miatt nem mersz tovább lèpni es te maradsz hoppon. Legyél erős egyéniség es nem tartozol semmi magyaràzattal sem neki sem másnak ennèl te tőbb vagy ès ezt tartsad szem elott hogy esetleg nehány napig szar lessz meg lelki ismeret aztan túl jutsz ezen is es mint uj frissült erővel fogsz uj kapcsolatot kezdemènyezni vagy lazàbban ismerkedni deilyenektöl mentesen ..sok sikert es előre nèzz ne vissza magadat okolva es mást sajnàlva. Tèged ő nem sajnál csak hasznàl hogy ha merevedèse van legyen ki-be beleverni....bocs de ez a szomorú tèny ès ennèl te többet érdemelsz kedves ! Okosan ès mèg ma fejezd be a meddő idő húzó holt vagàny kapcsolatot! Sok sikert türelmet ès meg lessz a gyümölcse ! Ennèl csak jobbat fogsz találni ha nem másod Hegedűs akarsz lenni ..
2015. dec. 13. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!