Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küldjem el finoman?
Figyelt kérdés
Adott egy barátnős, kisbabás férfi, aki velem "csalja" meg az otthoniakat. 2 éve ismerem, 3 hónapja kerültünk közelebbi viszonyba. Nemrég túl sokat borozgatott, és elmondta az otthoniaknak a helyzetünket, aminek én nagyon nem örülök! Egyrészt attól félek,hogy így majd ha kiderülne, hogy mégsem illünk össze, akkor a vele való kapcsolatot nem leszek képes soha megszüntetni, mert lelkiismeretfurdalásom lesz, hogy miattam (is) hagyta el a családját. Ahogy ismerem a barátnőjét, biztos vagyok benne, hogy megbocsájtaná ezt a dolgot az apának. Én nem akarom, hogy miattam megforduljon az élete (180°), és hogy tönkretegye magát, és a családját. Hogyha egyszer gyereket szerettek volna, akkor valamikor nagyon szerethették egymást, most akkor miért nem? Jó, tudom, a gyerek után gyökerestül átrendeződnek a családi szerepek.. Azt szeretném, hogy kiábránduljon belőlem, kultúrált módon megmondani neki, hogy én szeretem őt annyira, hogy nem akarom, hogy feladja az életét miattam szóval segítenétek, hogy kellene ezt közölnöm vele, úgy, hogy ne legyen sértődés a vége? Mellesleg 21/N, 31/F, köszi a válaszokat!2015. nov. 27. 09:29
1/23 anonim válasza:
Finoman? Sehogy. Határozottan és mielőbb szakíts vele.
2/23 A kérdező kommentje:
Azt sem akarom, hogy 2 szék közé essen!
2015. nov. 27. 09:39
3/23 anonim válasza:
Nem szeretnék genyó lenni de nekem ebből az jön le hogy jó volt az idősebb családos pasit elcsábítani de most beijedtél hogy valamit tenni is kellene érte. A pasid meg küzd a lelkifurdalással, valószínű azért mondta el otthon mert belédesett.
4/23 anonim válasza:
3-asnak van igaza.
Volt gerinced egy kisbabas anyatol elcsabitani a pasit. Akkor legyen mar benned annyi, hogy veget is vetsz ennek!
Mondd meg neki es kesz.
5/23 anonim válasza:
Öntsd le csokiöntettel, majd nyomj rá egy kis tejszínhabot, aztán kóstold meg, hogy elég finom e már ahhoz, hogy elküldjed.
7/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagy genyó, sőt, azt hiszem igazad van. A helyzet olyan bonyolult, teljesen felőröl idegileg, ha belegondolok, hogy mit kellene tenni azért, hogy mi együttlehessünk. Legjobban a kislánykát sajnálom, hogy ilyen helyzetet teremtettem a kis életébe.. Tudom milyen rossz 2 családban felnőni, és ezt nem kívánnám senkinek, főleg nem egy ártatlan kisbabának, ezért keresek kifogásokat, ezért szeretnék elmenekülni ebből a helyzetből. Amúgy is, ha a jelenlegi barátnőjét, 6 év kapcsolat, és egy gyermek után ilyen könnyen megcsalt, akkor engem megcsalni milyen könnyen fog?
2015. nov. 27. 09:48
8/23 A kérdező kommentje:
5-ös, Haha :DDDD teljesen jogos :DD
2015. nov. 27. 09:51
9/23 anonim válasza:
Te vess ennek határozottan véget, mert eleve gusztustalan. Azzal ne törődj, hogy vele mi lesz, ha a barátnője megbocsát neki, akkor szerencséje van, ha két szék közé esik, azt is megérdemli, az aki a párját csalja.
10/23 A kérdező kommentje:
10-es, kapd be ;) Vicces, hogy úgy "undorítózol" le, hogy a sztoriból csak részleteket tudsz. Fogalmad sincs arról, hogy milyen vagyok, mert nem ismersz, és úgy ítélsz meg? Az szép. Maradjunk annyiban, hogy ha értelmes gondolattal vagy érdemi tanácsal nem tudsz szolgálni, úgy, mint a többiek, akkor nyugodt szívvel távozhatsz a kérdésemtől, melyben, ha nem vetted volna észre, segítséget várok másoktól, és nem azért írtam ki a problémámat, hogy olyanok, mint te, megítéljenek. De szívből örülök, hogy beszélhettem egy ilyen szent életű emberrel, mint amilyen te vagy. Na hello.. Többieknek köszönöm a választ!!
2015. nov. 27. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!