Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg finoman valakivel, h ne zaklasson?
van egy srác akivel flörtölgettünk, csak úgy alakult, h nekem nem jön be a stílusa.... megismertem valakit, és vele öszejöttem. Tudom, gáz, de volt egy hét amíg írogattunk még, de már a barátommal is randiztam.
A flörtölgetős srác a barátom akar maradni, keres, szinte megfolyt.
Szerintem nem egészséges, h elvárja, h habár mást szeretek, vele is töltsek rengeteg időt...
ide menjünk-oda menjünk....
Nem is vágyok rá, de nem is fér bele az időmbe, de amúgy sem tolerálná ezt senkisem egy párkapcsolatban....
Amikor elküldtem, azt mondta, h szétveri a kapcsolatom a barátommal. Félek, h ha nem értetem meg vele normálisan, h ne zaklasson, elhagy a barátom.
(A barátom nem tud róla, de nem is akarom elmondani, az elején vagunk még, nem kell a zűr, meg egyre jobban szeretem)
"Tűnj el vagy hívom az ügyvédemet". Talán hatásos lesz.
Ha mégse
"Tűnj el vagy szólok a pankrátor bátyáimnak"
Határozottan, világosan, röviden és tömören írd meg neki, hogy NE KERESSEN TÖBBET. És pont.
Ezek után ne reagálj semmilyen formában semmilyen megkeresésére sem, nézd levegőnek, ignoráld, vagy tiltsd le (telefon, chat, e-mail, fb, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!