Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég ismerkedtem meg valakivel, együtt vagyunk, már le is feküdtünk, de folyton sírok ha rá gondolok, meg az egészre. Ez mit jelenthet?
Én azért sírtam még anno, mert rájöttem, hogy érzelmileg labilis vagyok, és több érzelem kellett volna nekem a kapcsolathoz. Mondjuk nem feküdtünk le, de nagyon rossz volt, mert tudtam, hogy egyikőnk sem szerelmes, végül véget vetettem a kapcsolatnak, mert nekem kell szerelem, tudtam, hogy nem szeret, és úgy éreztem, hogy nem érdemel meg engem.
Nem lehet, hogy régi exed miatt sírsz? Egy konkrét dolog miatt sírsz, ami megtörtént a múltban, és mindig eszedbe jut, vagy csak érzékenyebb vagy, és mindenen elsírod magad azóta?
Válaszodat privátban írd, kérlek, mert akkor biztosan tudok majd segíteni.
18/L
#2-es én is ilyet érzek kicsit, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Mivel amúgy nem nagyon lenne kapcsolatom, mert eléggé befelé forduló vagyok, és egyéb nem részletezendő okok miatt se, így ez nagyon nagyon meglepő számomra, hogy most mégis. Persze miért ne? Ez csak egy indok arra, hogy most jó hogy van, elvileg.
#5-ös: írok privátot, és én is érzelmileg labilis vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!