Ha egy fiúval pár napja ismerkedtem meg, kavartunk meg minden, bejövök neki, és szeretne együtt lenni, viszont időt kér, az rosszat jelent? Érdemes rá várni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 14:49
1/8 anonim válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk, de szerintem ez túl gyors volt.
2/8 anonim válasza:
Vagy szeretne együtt lenni, vagy időt kér.
Mire kér idő? Szakítani a leendő barátnőjével? Esetleg leállamvizsgázni (úgy hogy most még gimiben elsős)?
3/8 A kérdező kommentje:
O.o
hát én nem tudom..ezért kérdezem:| csak szarul esik hogy nem tudok semmit,hiába várni meg nem szeretnék.
2014. ápr. 4. 15:08
4/8 anonim válasza:
Akkor ne várj. Amúgy sincs senkinek szüksége egy tesze-tosza srácra.
Kérdezz rá konkrétan és ha nem reagál 3 másodpercen belül akkor csá.
5/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem,időt kér,de már talán 3 napja nem beszélünk..asszem lejárt a 3 másodperc:D deszaar:|
2014. ápr. 4. 15:20
7/8 A kérdező kommentje:
De ha nekem ő kell? :/
2014. ápr. 4. 15:26
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező nem tudom hogy ezt most utólag látod e, de azért leírom hogy mekkora egy utolsó tapló teljesen értéktelen utolsó nőszemély vagy. Hogy a fenébe akarsz valakivel pár nap alatt egy "párkapcsolatot" kialakítani magyarázd már meg nekem légyszíves? :) Ha meg tudod magyarázni hogy lehet pár nap alatt összejönni valakivel úgy hogy kívül-belül jól megismeritek egymást akkor én is kipróbálnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!