Együtt sirtam a lánnyal, szánalmas vagyok?
Figyelt kérdés
Volt egy lány, féléve, nem fogadott el, mint barát. De megmaradt az ismeretség... és már akkor is volt egy "dugi" pasi, akire vágyott régóta.
De nem sikerült, elmondta, és sirt... én meg vele...
igy utólag eléggé kellemetlenül érzem magam, 27 felett... és ezt nem is merem máshol elmondani
2014. márc. 26. 20:43
1/13 anonim válasza:
nem, inkább bátor, kimutattad az érzéseidet, nincs ezzel gond.
2/13 anonim válasza:
Szánalmas nem vagy de én ilyen esetben nem sírnék bár minden ember más és más de lehet nem volt a legjobb hogy ebben az esetben sírtál.
3/13 anonim válasza:
ha nem akarod ne mond el másoknak
valamint nem szerintem amég másokat nem zavarunk vele nem kellemetlen és nem élőlényel csináljuk addig szive joga mindenkinek mit csinál ....
4/13 anonim válasza:
egyáltalán nem tartom bajnak, ha egy pasi is sír, kimutatja érzéseit
5/13 anonim válasza:
Nem vagy szánalmas. Nem szégyen kimutatni az érzéseidet.
7/13 anonim válasza:
most mit csinaljunk? sirjunk mi is?
8/13 anonim válasza:
Nem vagy szánalmas, sőt bátor vagy, mivel ki merted mutattad az érzéseidet.
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt. Több hozzád hasonló, érzelmes férfi kéne.
10/13 anonim válasza:
Szánalmas nem vagy, de a bátor azért az kicsit túlzás. Próbálj férfiként viselkedni és kicsit kevésbé szélsőséges reakciókat adni a világ történéseire. Hogy fogsz így megnyugtatni és támaszt nyújtani legközelebb azoknak a lányoknak, akik azért tényleg kicsit érzékenyebbek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!