Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakult a kapcsolatotok több hónap távollét közben/után?
23-24 évesek vagyunk, 4 éve együtt, 1 éve együtt is lakunk. Minden nagyon jó a kapcsolatunkban, nagyon szeretjük egymást, kisebb vitáktól eltekintve nincsenek problémáink.
Én (a lány) a következő félévben ki fogok menni 7 hónapra ösztöndíjjal külföldre tanulni. Nem fogunk tudni találkozni, mert más földrészre megyek, a saját útiköltségemet is alig tudom kifizetni az ösztöndíj segítségével, neki többszáz ezer forint lenne a repülőjegy, nem tudjuk megoldani. :(
Én sokat gondolkoztam, menjek-e. Mindig ez volt az álmom, hogy kijussak ebbe az országba, és most összejött. Tudom, hogy nagyon sok szempontból hasznos lesz, és a tanulmányaimnak is jót tesz. (Az ország nyelvét tanulom egyetemen). Úgy érzem, ez egy olyan lehetőség, amit nem hagyhatok ki, ezért elmegyek.
Viszont nagyon félek, mi lesz a kapcsolatunkkal úgy, hogy 7 hónapig nem látjuk egymást. Nem is a megcsalástól félek, mert megbízom benne, hanem hogy megváltozik-e ettől a kapcsolatunk, tudjuk-e 7 hónap után ugyanúgy folytatni, ahogy abbahagytuk. Persze, lesz internet, de mindenki tudja, hogy az nem ugyanaz. :)
Ő egyébként nagyon támogat, tudja, hogy ez egy álmom volt gyerekkorom óta, biztatott hogy ne hagyjam ki a lehetőséget. De azért persze látom rajta, hogy elszomorodik, amikor erről beszélünk. Decemberben indulok, már a karácsonyt sem tudom itthon tölteni.
Elsősorban tapasztalatokat szeretnék hallani, akik voltak már hasonló helyzetben. Hogy bírtátok a távollét alatt? Milyen volt, amikor újra együtt voltatok? Változott valami? Ugyanolyan jó volt a kapcsolat utána?
Köszönöm!
Azt, hogy mi lesz veletek nem lehet megjosolni. Mindenképpen mérföldkő lesz az életetekben.
Elvállik mennyit ért, mennyire erős az elmult 4 év.
Mi lassan 4 éve élünk távkapcsolatban és Minden príma. Nézd ha hûségesek vagytok meg kitartóak nem lesz gond. Az elsõ pár hét húzós lesz De utánna nem lesz gond. Hála az égnek van skype, Whatsapp és társaik akiknek köszönhetõen tudtok majd egymással belszélgetni akár Minden nap.
A távkapcsolatban az egyik pozitívum az, hogy nagyon sokat javul a komunikáció hiszen Mindent megbeszélni Kell.
Én 6 havonta látom a barátom élõben :D szóval az a 7 hónap úgy, hogy utánna megint együtt lesztek, piskóta.
Ne félj nem lesz gond! Kellemes utat!
Mi is pont 7 hónapig nem találkoztunk, és mikor újra láttuk egymást, ugyanott tudtuk folytatni :) Kérdező létezik ilyen,ne aggódj. Ha szeretitek egymást,meg fog várni!
Magadban kell leküzdened azt, hogy amíg te nem látod őt, képes leszel-e kétségek között élni, vagy megbízni egyrészről magadban és ő benne is maximálisan!!!!!
Ne add fel az utazást, hisz ha ő szeret téged,akkor támogatja azt, hogy előrébb kerülj az életben és megéld az álmod és majd visszagyere hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!