Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hónap alatt megromolhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónap alatt megromolhat a kapcsolat annyira h elmúljon a szerelem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja még lelkesen áradozott arról h mennyire szerelmes,engem szeret a világon a legjobban,azóta történt egy-két dolog,összevesztünk,féltékenykedtem,elveszítettem a bizalmamat benne,nehéz időszakomban vagyok,valószínűleg nem volt okom rá,elég sokszor megmutatta h mellettem áll a bajban is,de azóta mintha megváltozott volna a viszonyunk. Nem áradozik arról h mennyire szeret,s bár ír és hív mint azelőtt,de mintha vontatottabb lenne a beszélgetés. V cs én érzem így. De mintha amikre máskor reagált volna,most figyelmen kívül hagyja,s bár ő ír általában előre mintha én erőltetném inkább a beszélgetést. Szóvátettem neki h mintha megváltozott volna a viselkedése,erre azt mondta h szerinte ez nem jelent semmit,a szerelem változik,néha erősebb,néha gyengébb,ez nem jelenti azt h az első problémánál abba kell hagyni. És h ez nem jelenti azt h nem fogjuk egymást valamikor még jobban szeretni mint az elején. Öt hónapja vagyunk együtt,másodszor,először is öt hónapig voltunk. Félek h kihül a kapcsolat,s bár máskor veszekedések után én írogattam neki jobban,most mintha nem lenne energiám,úgy érzem ha ő nem harcol értem,akkor én sem fogok. Azt mondta úgy érzi h nekem mindegy h együtt vagyunk-e,de ez a közömbösség max az miatt van mert nem érzem a lelkesedését.
2015. szept. 30. 10:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"azóta történt egy-két dolog,összevesztünk,féltékenykedtem,elveszítettem a bizalmamat"

Lehet...ezekkel az okokkal meg simán.

2015. szept. 30. 10:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem harcol eléggé értem,nekem ez az egy problémám. Úgy gondolom ha vki tényleg szeretett egy hónapja az most is kellene h szeressen a nehézségek ellenére is.
2015. szept. 30. 11:08
 3/20 anonim ***** válasza:
Egy nap is elég. Ha olyat teszel. Miért kéne küzdenie érted? Mi ez a szöveg? Nem kéne neked is megemberelned magad, hogy el tudjon viselni???
2015. szept. 30. 11:35
 4/20 anonim ***** válasza:

Mi a bre?? Egyutt vagytok 5 honapja, elvileg most kene a legszebb rozsaszin kodben egymast (kolcsonosen!) elveznetek, te meg ehelyett generalod a problemakat..

Mi az istenert kuzdjon erted allandoan? Ennyire kisebbsegi komplexusod van? Mert akkor rinyald ki magad egy baratnodnek vagy menj pszichologushoz, ne a pasidon vezesd le. Egy parkapcsolat nem arrol szol, hogy kuzdeni kelljen egymasert, plane ilyen formaban.

Feltekenykedsz, hisztis vagy, gyerekesen allsz a kapcsolathoz, nem csodalkoznek, ha otthagyna a busba, hosszu tavon elviselhetetlen egy ilyen no.

Nezz magadba inkabb, mert te vagy az, aki ezt a kapcsolatot tonkre fogja tenni.

2015. szept. 30. 11:53
 5/20 anonim ***** válasza:
Ami egy hónap alatt tönkremegy, az nem szerelem, csak fellángolás.
2015. szept. 30. 12:01
 6/20 A kérdező kommentje:
Hat lehet h van abban vmi amit mondatok,de ha tudnatok a korulmenyeket akkor lehet nem igy velekednetek. Nagyon sokat turtem neki a feltekenysegi kirohanasait,de en mindig turelmes voltam vele. Az meg h feltekeny vok nem ok nelkuli amikor elmegy a haverjaival es engem fel sem hiv egesz este,mig az elejen igenis hivott h menjek vele,v legalabbis bombazott smsekkel ha nem voltam ott,most meg valahogy elfelejt,es masnap tudom meg h ugy berugott h hu. Meg olyanokat mondott az elejen h ha o berugik akk barmilyen novel kepes elmenni. Na most akkor mit gondoljak?
2015. szept. 30. 12:06
 7/20 anonim ***** válasza:

Minek idegesítik egymást össze nem illő emberek?

Milyen kapcsolat ez?

Most komolyan, mitől vagytok ti boldogok?

Az egyik mániákus, sértődékeny, túlérzékeny, a másik alkoholista, igénytelen,... fel nem foghatom. Kinek jó ez?

2015. szept. 30. 12:08
 8/20 A kérdező kommentje:
Kedves ötös,köszönöm a válaszodat,én is valahogy így gondoltam,én is nagyon sokat tűrtem neki de a szerelmem nem múlt el. Most sem múlt el,cs egy kicsit várnám h viszont is érezzem h ő is szeret tényleg.
2015. szept. 30. 12:10
 9/20 anonim ***** válasza:
Soha ne hidd el, hogy bárki is szeret. Csak magad szeretheted magad - mindenki magát szereti elsősorban...
2015. szept. 30. 12:16
 10/20 anonim ***** válasza:
Már csak 40%... ha még pár hétig összehordasz ilyen zöldségeket, meg lesz az a nulla! Drukkolok utolsó!
2015. szept. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!