Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 18 év körüli lányoknak a 25-30as pasik jönnek be?
Ismertségi körömben, utcán is azt látom, hogy ilyen 15-18 éves lányoknak az ilyen 25-28 éves pasik jönnek be többnyire..
de ezek mellett labdába sem lehet rúgni..
erőt vettem magamon, beszélgettem, próbálkoztam egy lánynál.. egy másik pasinak is tetszett, a pasi ezt észrevette... és rám szólt, hogy ilyen fejjel, ilyen fiatalon (18 vagyok) esélyem nincs a kiszemelt lánynál.. (aki szintén 18...)
most akkor így esélyem sincs erre?
(ja, végül nem kezdtem el ismerkedni a lánnyal..
tudom, hülyeség, de jobban néz ki, idősebb.. hát hagytam, hagy próbálja meg ő az ismerkedést.)
"gy másik pasinak is tetszett, a pasi ezt észrevette... és rám szólt, hogy ilyen fejjel, ilyen fiatalon (18 vagyok) esélyem nincs a kiszemelt lánynál.."
Ne hagyd magad, nem egy másik férfi határozza meg, hogy van-e esélyed nála.
Amúgy ha ennél a lánynál nincs is esélyed, keress egy másikat, biztos találsz majd egy értelmes lányt, aki nem ítél el a korod(!!!) miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!