Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a 18 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 18 év körüli lányoknak a 25-30as pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

Ismertségi körömben, utcán is azt látom, hogy ilyen 15-18 éves lányoknak az ilyen 25-28 éves pasik jönnek be többnyire..

de ezek mellett labdába sem lehet rúgni..

erőt vettem magamon, beszélgettem, próbálkoztam egy lánynál.. egy másik pasinak is tetszett, a pasi ezt észrevette... és rám szólt, hogy ilyen fejjel, ilyen fiatalon (18 vagyok) esélyem nincs a kiszemelt lánynál.. (aki szintén 18...)

most akkor így esélyem sincs erre?

(ja, végül nem kezdtem el ismerkedni a lánnyal..

tudom, hülyeség, de jobban néz ki, idősebb.. hát hagytam, hagy próbálja meg ő az ismerkedést.)

2015. szept. 27. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Jo szoveg es siman vered az idosebbet, bar engem nem verhetsz, mert bevetem testi folenyemet, es elkergetlek a halal kekeres f**zara, ha velem ba**akodol.
2015. szept. 27. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit sipákolsz itt a 25-30éves átlagos pasik már nem kellenek nekik
2015. szept. 27. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert 18 évesen egy 13 éves szintjén van némelyik, amikor én 18 leszek az én barátom is 24 lesz
2015. szept. 27. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Az a szomorú, hogy a nők is egy 13 éves szintjén állnak, pusztán megvannak róla győződve, hogy ők mennyire is érettek.
2015. szept. 27. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez akkor is így volt, mikor a most 30 éves pasik voltak veled egykorúak.
2015. szept. 27. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
értsem úgy, hogy 30 évesen talán találhatok valakit, és most nem is érdemes?
2015. szept. 27. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem ilyen egyszerű. Persze lehetNE várni 30 éves korig, amíg szépen összeszedsz egy stabil pénzügyi hátteret, biztos állásod lesz, esetleg saját házad/autód. Tulajdonképpen egy férfinek így lenne érdemes csinálnia, mert ő még 30 évesen bőven a csúcson van fizikailag. Amiért ez így szinte senkinek nem sikerül, az az, hogy az ember nem így működik. Huszon évei elején már szinte lételem a szeretkezés, és direkt ezt a szót használtam. Nem maga a testiség az elengedhetetlen, hanem a szeretet és az elfogadás, amit két ember ad egymásnak. És akkor még a hormonokról nem beszéltünk. Na már most egy 25 éves férfi, aki ezekből semmit nem tapasztalhatott, konkrétan bele tud őrülni ebbe, és ekkor már saját magát blokkolja a későbbi kapcsolatok kialakítását illetően. És akkor még ott van az, hogy hiába a kor és a pénz, full tapasztalatlanul nem fogsz kelleni a nőknek. Munkapiac szindróma, pályakezdőként nincs tapasztalatod, ezért dolgozni akarsz, ahol viszont mindenki 2-3 év munkatapasztalattal keres embert...
2015. szept. 27. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:

"gy másik pasinak is tetszett, a pasi ezt észrevette... és rám szólt, hogy ilyen fejjel, ilyen fiatalon (18 vagyok) esélyem nincs a kiszemelt lánynál.."

Ne hagyd magad, nem egy másik férfi határozza meg, hogy van-e esélyed nála.

Amúgy ha ennél a lánynál nincs is esélyed, keress egy másikat, biztos találsz majd egy értelmes lányt, aki nem ítél el a korod(!!!) miatt.

2015. szept. 27. 18:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Hol vannak ilye lányok?
2015. szept. 27. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
15-16 évesek imádnak. 35/F
2015. szept. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!