Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tudom, hogy csak a 14-15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom, hogy csak a 14-15 év körüli lányoknak tetszem a kisfiús alkatom, arcom miatt felnőtt srácként, akkor őket zavarná a korom vajon?

Figyelt kérdés
Nem egy lány rám írt, hogy helyesnek tart és ismerkedne velem facebook-on, de az a igazság, hogy ők ilyen 14-15 évesek voltak többnyire, én meg inkább leráztam őket, mert felnőtt vagyok és gondoltam úgyis zavarná a korom mindet. Azt szoktam kamuzni, hogy már alakulóban van egy kapcsolatom és most csak barátok lehetünk, ha a koromat kérdezik, akkor meg inkább azt mondom, hogy 16 vagyok, mert azt legalább elhiszik, pedig valójában már 20 is elmúltam. Én szeretnék tini barátnőt, de félek,hogy egy lány sem fogadna el a korom miatt és egyből elutasítanak,hiába is tetszem nekik külsőre.

2013. jan. 10. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 10. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát talán ha nem hazudnál a korodról, akkor megtudnád.
2013. jan. 10. 15:54
 3/4 anonim válasza:

Miért vagy benne olyan biztos hogy egy lány sem fogadna el úgy ahogy vagy.Nem feltétlenül zavar mindenkit a korkülönbség.Azzal még nem veszítesz semmit ha megpróbálod.

Privátba küldesz képet?

2013. jan. 10. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem mindenkit zavar a kor, vagy a külső.:)

Nekem egy osztálytársamnak 35 éves pasija van, ő meg 17.. a pasi alacsony a feje teteje már kopaszodik, eléggé vékony, és a foga rohadt.. xd

hány éves vagy?

2013. jan. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!