Nem szoktatok ezen gondolkozni: "Milyen lesz a felnőtt korom? "
Egy kis segítség:
Iskolák -> Szakma -> Ország / Város / Lakás / Ház -> Esküvő -> Nászút -> Férj / Feleség -> Gyerekek (neme, száma, neve) -> Időskor
Remélem, hogy mindenkinek a vágyai teljesülnek!
Én az általános iskola elvégzése után - azaz két év múlva - megyek gimnázumba, ide helybe. Nagyon szeretem a nyelveket, németet és angolt is tanulok.
- >
Pontosan még nem tudom, hogy mi lesz a szakmám, de ezek tetszenek: [nyelv]tanár, tolmács, idegenvezető, műsorvezető, TÉVÉbemondó, meteorológus, újságíró, lakberendező.
- >
Szeretnék Magyarországon belül lakni, mert nagyon szeretem ezt az országot. Egy kis erdő szélén szeretnék lakni, egy erdő mellett, ahol kis patak csörgedezne, és madarak dalolnának. Egy rönkházban szeretnék lakni.
Ha Magyarországon nem tudnék elhelyezkedni, akkor Ausztráliában, vagy Ausztriában [egy hófödte hegycsúcson] szeretnék lakni.
- >
Nagy esküvőt szeretnék, szintén egy erdő mellett, egy kisebb kastélyban.
- >
Nászútra a tengerpartra szeretnék menni.
- >
A férjem legyen okos, megértő, szerető apa és férj, segítőkész, türelmes, művelt, ápolt, tiszta, és mind e mellett jóképű.
- >
Minimum 1, maximum 3 gyermeket szeretnék. Ez csak az anyagi helyzetünktől fog függeni.
Kedvenc lányneveim:
Rozália, Róza, Emma, Emília, Flóra, Lola, Janka, Johanna, Honóra, Lilien.
Kedvenc fiúneveim:
Flórián, Olivér, Sebestyén, Simon, Soma.
- >
Ja, azt kihagytam, hogy Édesanyám is velünk fog élni (legalább is így szeretném).
- >
Idős koromban ˝unokázni˝ és olvasgatni szeretnék.
˝Rövden˝ és ˝tömören˝ ennyi.
13 éves lány vagyok.
Én tetoválós szeretnék lenni és most nem azért mert most hú de menő :D vagy kocsiszerelő.Ország itt Románia vagy lehet,hogy Magyarország.Lakás hmm, hát én tömbházba szeretnék lakni :D/egy nappali,három háló,egy ebédlő,két fürdőszoba és nem utolsó sorban egy konyha :D /.Esküvőről nem gondolkoztam se nászutról.Férj,hm hát megvan a saját kis elképzelésem :D.Gyereket kettőt szeretnék egy lányt és egy fiút,ha lány Zoé,ha fiú akkor Máté esetleg Dani :)
14/l
Jelenleg szakközépiskolába járok. Idegenforgalmi szakra, 10. osztályban vegetálok. Konkrétan a szakmáról semmi elképzelésem sincs, a későbbiekre nézve. Azért jöttem ide, mert valamit be kellett jelölni. A véletlen hozta így, hogy ezt írtam be elsőként. Azonnal fel is vettek és itt marha jól elhumorizálok egész nap.
Elképesztően nagy álmom Japánban élni. Mostanság eléggé közhely lett ez az ország. Minden 3. ember meg van érte "őrülve". De én bizton állíthatom, hogy számomra ez nem csak 1 hóbort. Konkrétan bele vagyok bolondulva. A kultúra, a történelem, a stílus, a zene, a nyelv, és MINDEN ... Városnak Tokiót céloznám be, és 1 baromi magas felhőkarcolóban élnék, marha magasan, 1 csodálatos lakosztályban, ami a kedvenc kultúráimnak megfelelően lenne berendezve. (Japán,Egyiptom,Jamaica,India)
Esküvő és nászút kilőve. Passz. Egyáltalán nem tervezem egyiket sem. Ebből következik hogy a férjet sem. Ha egyszer úgy hozza az élet, hogy megtalálom azt a bizonyos "Nagy Őt", akkor semmi akadálya. Eddig 0 szerencsével jártam e téren. Engem messziről elkerülnek a kanok, valami rejtélyes okból kifolyólag.
Gyerekek terén 1 vagy 2 fiút képzelek el, Benjámin és Zakariás névvel.
Időskor szintén zéró. Számomra elképzelhetetlen hogy idős leszek. Nem is tudom. Szerintem szörnyen fogom viselni. Borzasztóan nem szeretnék megöregedni. Már maga az is hátborzongató hogy felnőtt váljék belőlem. Én ehhez túl bohókás, álmodozó, szétszórt és gyerek vagyok.
...és ki a fene tudja hogy ebből mi válik valóra és mi vész el a süllyesztőbe? ... nem tudhatom hogy nekem mennyi van megírva. lehet, hogy a felét sem élem meg.
Így átgondolva, fajin történet. Pesszimista lévén kétlem hogy valóra fog válni, de próbálok tenni érte.
(Mellesleg szerintem klassz kérdés. Ne haragudj hogy ennyit firkáltam, de tök szuper volt kiírni magamból. :)
16lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!