Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hónap alatt megromolhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónap alatt megromolhat a kapcsolat annyira h elmúljon a szerelem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja még lelkesen áradozott arról h mennyire szerelmes,engem szeret a világon a legjobban,azóta történt egy-két dolog,összevesztünk,féltékenykedtem,elveszítettem a bizalmamat benne,nehéz időszakomban vagyok,valószínűleg nem volt okom rá,elég sokszor megmutatta h mellettem áll a bajban is,de azóta mintha megváltozott volna a viszonyunk. Nem áradozik arról h mennyire szeret,s bár ír és hív mint azelőtt,de mintha vontatottabb lenne a beszélgetés. V cs én érzem így. De mintha amikre máskor reagált volna,most figyelmen kívül hagyja,s bár ő ír általában előre mintha én erőltetném inkább a beszélgetést. Szóvátettem neki h mintha megváltozott volna a viselkedése,erre azt mondta h szerinte ez nem jelent semmit,a szerelem változik,néha erősebb,néha gyengébb,ez nem jelenti azt h az első problémánál abba kell hagyni. És h ez nem jelenti azt h nem fogjuk egymást valamikor még jobban szeretni mint az elején. Öt hónapja vagyunk együtt,másodszor,először is öt hónapig voltunk. Félek h kihül a kapcsolat,s bár máskor veszekedések után én írogattam neki jobban,most mintha nem lenne energiám,úgy érzem ha ő nem harcol értem,akkor én sem fogok. Azt mondta úgy érzi h nekem mindegy h együtt vagyunk-e,de ez a közömbösség max az miatt van mert nem érzem a lelkesedését.
2015. szept. 30. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hat h miert idegesitjuk egymast az egy jo kerdes. Nagyon sok kozos van bennunk ezeket leszamitva es en jol erzem magam emigy vele es szeretem. En ezert vagyok vele. Cs ugy erzem h en tobbet turok es toleralok mint o.
2015. szept. 30. 12:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez miért lenne baromság?

Nézd meg magad is - egymást megutálhatják az emberek demagukat sose. Sokan hallottak már mindenféle égreföldre esküdözést, hogy így meg úgy szereti őket valaki - aztán kb. fél perc kell ahhoz, hogy ez ne így legyen... Na ezt hogy magyarázod, kartárs?

2015. szept. 30. 12:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Abban is van vmi amit te mondasz utolsó,de én menthetetlenül keresem azt az igazit aki jóban rosszban szeret,minden hibámmal együtt és én is őt. Lehet álmodozó vok,de hiszem h van ilyen.
2015. szept. 30. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy elfogadjuk a masikat a hibaival egyutt, de ha te egyszer direkt szitod a feszultseget, csak hogy fontosnak erezd magad, ez rohadtul nem fair a masikkal szemben.

Hisztis, onzo, feltekenykedo harpiat senki nem fog elturni hosszutavon. Epits magadban egy kis onbizalmat, ne fuggj ennyire a pasid visszajelzeseitol, allj meg a sajat labadon, amig nem vagy kiegyensulyozott es nem erzed jol magad a borodben, addig csak marni fogjatok egymast (ill. barkivel ezt csinalnad), annak meg semmi ertelme.

2015. szept. 30. 12:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Az igaz h nincs elég önbizalmam,de en ugy gondolom h az o viselkedesevel is gondok vannak. Mert o sem erezteti velem h biztos vok neki. Az elejen sokkal nagyobb onbizalmam volt mint most,mondja is sokszor h legyek olyan mint az elejen. De ez egyszeruen neki koszonheto h megvaltoztam. Mondjuk abban van vmi h nem tole kellene h fuggjon h milyen vok.
2015. szept. 30. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tole kell fuggnod, ez a kulcsa mindennek. A kapcsolatokban normalis, hogy hullamvolgyek vannak, nem lehet folyamatosan lelkesnek maradni es nem fair azt elvarni, hogy honapokkal azutan is 'kuzdjon erted', hogy mar egyutt vagytok..

Inkabb dolgozz magadon, kulonben nem lesz egy igazan boldog kapcsolatod sem, irrealisak az elvarasaid es nagyon nem helyenvalok.

2015. szept. 30. 13:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Tudom h nem fugghetek tole. Ezt mar egyszer megtanultam az eletben,cs valoszinuleg elfelejtettem. Nem azt varom en h harcoljon szo szerint,cs h kicsit mutassa ki ha valamit nem is jol csinalok,de h attol szeret. Na jo,kimutatja o,mert ir meg hiv,cs felek h ez ilyen eroltetett,es nem szivbol jon. Es h o tudatosan akarja helyrehozni cs erzelmileg nem tudja.
2015. szept. 30. 13:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Mostanaban az is lehet h kozrejatszik h a barataimmal eleg sokkal megszakadt a kapcsolat,es magamra maradtam ugy erzem,cs o van nekem. Akikkel meg joban vok,azok masik varosban elnek,kapcsolatban,veluk nem tarthatom olyan gyakran a kapcsolatot. Akiket meg elveszitettem azokat nem sajnalom mert kiderult roluk h nem igazi baratok. Lehet h kellene keresnem vmi hobbit v vmit.
2015. szept. 30. 13:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hanem biztos. Hobbit, barati tarsasagot.. Kulonben megint tul sok idod lesz hulyesegeken agyalni. Sokkal egeszsegesebbek azok a kapcsolatok, ahol van kulon tere a feleknek. Igy teged se fog zavarni, ha helyetted a barataival lenne neha (ami tok termeszetes es normalis), mert neked is meglennenek a programjaid, tennivaloid, es nem otthon kaparnad a falat.
2015. szept. 30. 15:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,majd megpróbálok magammal vmit kezdeni. :)
2015. szept. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!