Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha egy hónap alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy hónap alatt elmúlik?

Figyelt kérdés
Én nagyon kedvelem, el tudnék képzelni vele közös jövőt. Viszont ezért az egész kapcsolat dologért én küzdöttem, lányként. Ha én nem húzódok közel hozzá, nem csókol meg még a harmadik randin se, holott elvileg tetszettem neki. Csak hétvégenként tudunk találkozni. A szombatot majdnem végigjátsza számítógépen, én meg ott nyalom a sót. Nem érzem, hogy érdeklődne irántam, azon felül hogy megkérdezi milyen napom volt, semmi kérdése. Egy hónap alatt mióta együtt vagyunk, kétszer hívott, akkor is beszéltünk 2 percet. Neten általában rögtön visszaír, de nincs téma, sokszor csak szmájlikat írogatunk órákon át... nem akarom, hogy vége legyen, mert ha társaságban vagyunk, érzem, hogy "szeret", részegen már mondta is, hogy szeret és hogy szerelmes belém. De élőben semmi. :( ahhoz képest, hogy most kéne a legboldogabbnak lennem, csak bőgök folyamatosan. Anno azt mondta, ha elhanyagolna vagy ilyesmi, nyugodtan csapjam meg, de nem akarom. Nem akarom, hogy meneküljön előlem, vagy hogy az legyen, hogy "megfullad" tőlem. Valakinek van valami hasznos tippje? :( 21l, ő 23f
2015. okt. 2. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És ez az első, rózsaszín ködben töltött hónapotok? Mi lesz fél év múlva? Most komolyan, miért is kell ez neked? Nyilvánvalóan le se tojnak. Ennyire ráérsz?
2015. okt. 2. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Olvasd vissza amit irtal, bemasolom kitorolve itt-ott:

"Egy hónap alatt mióta együtt vagyunk, én nagyon kedvelem, el tudnék képzelni vele közös jövőt."

Egy honap alatt te mar hazassagra gondolsz? te se vagy normalis.

2015. okt. 2. 11:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem házasságra meg gyerekre gondoltam, mert egyébként se tervezek ilyeneket. Nálam ez azt jelenti, hogy évekig együtt lenni stb.
2015. okt. 2. 11:49
 4/10 A kérdező kommentje:

1.!

Igen, egy hónapja vagyunk együtt, előtte két hétig találkozgattunk

2015. okt. 2. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátod komolytalan, és hadd ne mondjam meg, mennyire kényelmes. Szerinted ha egy hónap után ennyi energiát feccöl a kapcsolatba, akkor mi várható későbbre? Próbáld ki, hogy nem keresed, aztán majd kiderül, mikor kezdesz neki hiányozni. Ha képtelen éretten viselkedni egy párkapcsolatban, akkor majd marad neki Lara Croft, vagy valami másik virtuális maca, akire kirázhatja a brét. És nem, nem a játékkal van baj, én is szoktam játszani. Az a probléma, hogy azt a kevés közös időt is erre szánja.
2015. okt. 2. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyakori manapság az ilyen 23 éves infantilis férfi aki egész nap videojátékozik... Beszélgetni meg azért nem tud, mert a DOOM-szerü idétlen játékokkal nem lehet műveltséget szerezni. Igy marad a gyerek egy kis faék aki nem tudja kifejezni soha rendesen azt ami belül van. Az, hogy szeret, kicsit túlzás... Ahhoz jobban kellene ÉRDEKLŐDJÖN IRÁNTAD!
2015. okt. 2. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igy nem csoda, hogy elmúlik 1 honap alatt
2015. okt. 2. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ismerős. Szerintem hagyjad, szerelem ide vagy oda hosszútávon ki fogsz készülni, tapasztalatból mondom.
2015. okt. 2. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:

"el tudnék képzelni vele közös jövőt" - azt ugye tudod, hogy a kozos jovo kb igy nezne ki?

Ha mar az elejen ennyire sz-rik a fejedre (mert ez egyertelmu), meg se probal minimalis energiabefektetessel torodni egy kicsit veled, akkor bizony kesobb ez mar csak rosszabb lesz.

Varhatsz a csodara, aztan majd x honap/ev mulva rajossz magadtol, mennyi idot elfecsereltel egy jovo nelkuli rossz kapcsolatra, vagy leveheted a naiv buta szemellenzot, es lephetsz. Rajtad all.

2015. okt. 2. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit itt leírtál,az qrva messze van a kapcsolattól.Gyakorlatilag van egy haverod,aki ahhoz is tök lusta,hogy megkívánjon.Még a szexkapcsolatnak lenne valami értelme legalább,de ennek köze nincs bármilyen kapcsolathoz.Nincs semmi értelme,szóval szerintem inkább hagyd.
2015. okt. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!