Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy plátói szerelmet, hogyan lehet enyhíteni?
szerintem meg igen is ne mondj le róluk... tipikus magyar hozzá állás, hogy ami lehetetlennek vagy nehéznek tűnik azt hagyni is kell, meg álmodozni szabad csak tenni az álmokért nem! don't let dreams be dreams... keress módot, hogy tudnád eljutni nekik, írj tényleg jót, és fő a pozitív gondolkodás, ja és próbálj meg nem úgy kezelni, hogy "biztos sikerül", ezt szinte egyik nőnél se lehet elmondani amíg előtted nem térdel... sokszor még akkor sem!
p.s. ugyanilyen helyzetben vagyok, csak kevésbé híres, de találtam egy módot, hogyan tudnám elérni (én már beszéltem vele élőben is, sőt meg is öleltem :)
Dzsízösz krájszt, ez a fajta viselkedés még egy csajtól is gáz 20 felett, nem hogy pasitól...
Amíg ti az ostoba álomképeiteket üldözitek, addig a férfiak hazamennek megdugni a barátnőjüket ;) de minden esetre jó ábrándozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!