Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy plátói szerelmet, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy plátói szerelmet, hogyan lehet enyhíteni?

Figyelt kérdés
Több amerikai színésznőbe is szerelmes vagyok, de ugye sehogy sem lehetnek az enyémek, viszont minden vágyam most velük lenni. :) 26/F
2015. okt. 30. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez csak vágy, nem szerelem. :-)
2015. okt. 30. 14:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Igaz lehet, mivel csak vágy verseket írok, állítólag :)
2015. okt. 30. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Véletlen nem 2-est írtál 1-es helyett a korodnál? Mert ha nem, az egy pöppet gáz...
2015. okt. 30. 14:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem és nem érdekel más véleménye
2015. okt. 30. 14:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Régen az ilyeneket trubadúroknak hívták.
2015. okt. 30. 14:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, de elég jó verseket írogatok, ami jó ötlet is, mivel az érzelmeket kitudom fejteni :D
2015. okt. 30. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem meg igen is ne mondj le róluk... tipikus magyar hozzá állás, hogy ami lehetetlennek vagy nehéznek tűnik azt hagyni is kell, meg álmodozni szabad csak tenni az álmokért nem! don't let dreams be dreams... keress módot, hogy tudnád eljutni nekik, írj tényleg jót, és fő a pozitív gondolkodás, ja és próbálj meg nem úgy kezelni, hogy "biztos sikerül", ezt szinte egyik nőnél se lehet elmondani amíg előtted nem térdel... sokszor még akkor sem!

p.s. ugyanilyen helyzetben vagyok, csak kevésbé híres, de találtam egy módot, hogyan tudnám elérni (én már beszéltem vele élőben is, sőt meg is öleltem :)

2015. okt. 30. 15:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Neked, hogy sikerült őt megölelni gondolom magyar híresség volt, vagy nem? :) Igen, igyekszem csak több millió rajongó előtt nehéz kitűnni.
2015. okt. 30. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Kanadai :) volt koncert Németországban, és koncert után nem hezitáltam átmenni a kordonon (nem voltak biztonságiak) és leszólítani először a dobost de mindegyiket, meg bevárni a szívszerelmemet :D mi több puszit is kaptam tőle! a levél írás meg projectben van, hétfőig remélem kész, és feltudom adni.. szóval ne hallgass a beszűkült emberekre! :D meg, hogy ez gáz.. tiniknél jelentkezik.. (25/F vagyok), annyi, hogy mi nem elégszünk meg azzal ami kéznél van, vagy nem is tudom jobban megfogalmazni! :D
2015. okt. 30. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Dzsízösz krájszt, ez a fajta viselkedés még egy csajtól is gáz 20 felett, nem hogy pasitól...

Amíg ti az ostoba álomképeiteket üldözitek, addig a férfiak hazamennek megdugni a barátnőjüket ;) de minden esetre jó ábrándozást :D

2015. okt. 31. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!