Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy valljon szerelmet a fiú?
Figyelt kérdés
hogy a legjobb nektek?2015. okt. 26. 13:27
1/8 anonim válasza:
Én általában úgy szeretem ha a jachtján vagyunk hawaii partjai közelében és épp koktélt kortyolgatva napozom.
2/8 anonim válasza:
#1 válasz :nekem ez annyira nem jönne be,mert könnyen leégek a napon.
Mivel zárkózott v.ok,ha szerelmet vallana,csak àllnék ott,mint egy debil,kezdetnek,elég, ha csak +csókol.
4/8 A kérdező kommentje:
najó, de mégis hogy? Ne legyetek már ilyen unkreativak. Nézzen mélyen a szemetekbe először? Kezdjen el simogatni??
2015. okt. 26. 18:56
5/8 anonim válasza:
Mi az, hogy mi ne legyünk unkreatívak? Te vagy az, aki idegen lányoktól próbálsz tippet szerezni, mert magad nem tudod kitalálni.
Egyébként pedig ki kell ábrándítsalak, nincs erre tuti tipp, előadhatod magad akárhogy, akkor is az a legfontosabb, hogy őszinte legyen az érzés, és megérintse az adott lány lelkét, mert ha totál közömbös irántad teszem azt, akkor úgysem tudsz ezen nagyon változtatni semmi külcsínnel, ha meg ő is szeret, akkor nagyon el kell bénáznod mindent, hogy ne tedd boldoggá pusztán a vallomással.
6/8 anonim válasza:
Félrehív,ahol senki sem zavar. Belenéz mèlyen a szemembe,kozbe neha rá pillant a szamra,utana megint a szemembe nez. Es amikor melyen nez a szemembe,elmondja mit erez! Utana meg megcsokol! :) de ha valakinek szerelmet akarsz vallani lehetoleg ne mindenki elott,hanem ahol kettesben vagytok! :)
7/8 A kérdező kommentje:
ez nem túl gyors?
2015. nov. 10. 19:56
8/8 anonim válasza:
Nekem harmadik randin elmondta, miközben kettesben ültünk, hogy szerelmes belém és szeretné, ha a barátnője lennék. Ilyen őszintén és egyenesen. Nekem ez jön be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!