Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ti sem élitek már meg olyan intenziven a nagy szerelmet felnőttkorban, mint a tinédzserkorit?
Oh, dehogynem! Gyomrom fájt, aludni nem tudtam, enni sem..
tök gáááz
Én nem - vagy csak nem találkoztam még a megfelelő személlyel.
15-16 évesen voltam először nagyon szerelmes, na azt kifejezetten intenzíven éltem meg. Aztán a következőt is úgy másfél év múlva. :) De azóta annyira nem: nem haltak ki belőlem az érzelmek, csak valahogy már nem siklok át bizonyos negatívumok felett, pl. nem épp előnyös személyiségvonások.
29F
felnott fejjel meg intenzivebb mert sokkal tudatosabban elem meg a dolgokat
tudom hogy mi miert tortenik, szamitok ra,
tinikent inkabb ilyen partravetett hal voltam, szetszort, szeleburdi, agyatlan, osszevissza
most mar tudom, hogy jon a gyomorideg, a tenyer izzadas, a labremeges, tudom ezek miert vannak, tudom mi jon ezutan, sokkal jobban tudom elvezni meg akkor is amikor az kellemetlen (etvagytalansag, kezremeges, hangelcsuklas, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!