Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik gyermeki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik gyermeki ártatlanság felnőttkorban?

Figyelt kérdés
Úgy értem megmaradhat valaki ártatlannak és tisztának felnőttkorra is? És itt nem a szüzességet értem, hanem az őszinte, tiszta szeretet, naivitást és romlatlanságot.
2014. márc. 27. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, pl én. :-)
2014. márc. 27. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:

gyermeknek sem voltam ártatlan, azt mondták ómen voltam kicsinek is.

nem hiszem h van ilyen am.De vannak őszinte jólelkű emberek.:D valahol..

2014. márc. 27. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
még a mesékbe is hiszek..de kinek kell ilyen naív gyerek?
2014. márc. 27. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha valaki ilyen lenne felnőttként már tönkre tették volna, a felelősség és munka nem tolerálja a naivitást és a romlatlanságot, megjegyzem az ésszerűség is szembe szokott menni velük.

Ha meg valaki folyton ugyanazokat a hibákat követi el akár csak jószándékból is az már nem naivitás hanem hülyeség. Tiszta szeretet érezni szinte mindenki tud, a romlatlanság meg kinek mit jelent.

Én még nem találkoztam olyan emberrel akiben ne lett volna egy minimális önzés sem. Az viszont kell az embereknek, nem szabad sajnálni magunktól sem az időt néha-néha különben szétforgácsoljuk magunkat. Mások érdekére is fegyelemmel kell lenni de amgunkéra is, ez az én értelmzésemben kizárja a romlatlanságot.

2014. márc. 27. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A naivság nem egyenlő az ártatlansággal...

De nem hinném, vagy ha mégis, mindenki azt az illetőt bántaná és el múlna az"ártatlan " léte.

2014. márc. 27. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Rendszeresen sportolok, nem voltam részeg soha életemben, nem dohányoztam, egyetemista vagyok, tanulok, zeneiskolában 2 hangszeren tanultam meg játszani, kedves vagyok mindenkivel, segítőkész. Katolikusként néha templomba is eljárok, bár mára már csak ünnepekkor, de bérmáltam is. Viszont sokan ezt összekeverik azzal, hogy biztosan nem vagyok talpraesett, hát ez nem így van :) Sajnos ez ma már sok embernél gáznak számít, de őket elraktározom egy kis hátsó részbe az emlékeim közé, és ott is tartom őket. Szóval igen, létezik és el kell mondjam, ha újra születnék sem tennék másként :) 24/F
2014. márc. 27. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
az animékbe van :D
2014. márc. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!