Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztatok már óvodás korotokban? Emlékszem, hogy akkoriban csók közben éreztem egy olyan furcsa bizsergést, amit felnőttkorban már nem, illetve nem úgy.
igen sajnos a barátnőimmelxD Gáz:D
15/L
engem az óvodás szerelmem csókolt meg. vagyis csak szájra puszi volt. kifejezetten undorítónak tartottam :)
18/l
persze.
egyszer volt olyan hogy egyszerre 4 csaj elhívott csókolózni, persze nem úgy.
és kis házban felváltva csináltuk :D
ma ugyanez a 4 csaj elhívna...nem is tudom mi lenne :DDDDD
Én általánosba,kb 10 éves voltam és barátnőmmel csókolóztunk,de csak azért mert kíváncsi voltam milyen érzés csókolózni.Jah én nem éreztem semmi furcsa"bizsergést".
21/n
Igen, kb. 5 éves koromban lekapott az egyik ovis társam. Bár ha jobban visszagondolok, szerintem csak szájrapuszi volt. Nem éreztem bizsergést, de minden bizonnyal jobb volt, mint az "igazi" első csókom 14 évesen, ami borzasztó volt. :P
15/L
25 éves vagyok, de eddig csak egyetlen olyan csók volt az életemben, amikor ki ment az erő a lábamból... Nem voltam már gyerek. :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!