Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők felnőttkorban is külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők felnőttkorban is külsőre ítélnek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és természetes ilyenkor még hogy minden lány a külső alapján választ párt magának. De ez felnőttkorban is így megy? Nem vagyok egy szép gyerek és még macis is vagyok mellé így ebben a korban esélyem sincs a lányoknál. De remélem ez ha idősebbek lesznek és értelmesek eltűnik és a belső értékekre hajtanak majd. Mit gondoltok?
2015. máj. 14. 14:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki, értsd MINDENKI a külső alapján ad esélyt a másiknak.
2015. máj. 14. 14:37
 2/26 anonim ***** válasza:
86%

Első blikknek csak a külső van. Mindenképp ad egy benyomást a másik emberről az, hogyan néz ki, mit visel, hogyan mozog, stb.

Ismerkedj neten, kedveltesd, szerettesd meg magad első körben, csak utána találkozz, ha már kialakult a kapocs.

2015. máj. 14. 14:37
 3/26 anonim ***** válasza:
22%
általánosítasz. Jelentelek
2015. máj. 14. 14:40
 4/26 A kérdező kommentje:
2. Próbáltam már neten esélytelen mert ahogy találkoztunk elhajtottak, mintha ember sem lennék =) Az egyesnek meg csak annyi hogy hát akkor örökre egyedül leszek azért köszönöm a válaszokat =)
2015. máj. 14. 14:40
 5/26 anonim ***** válasza:
5%
Örökre egyedül leszel. Szokj hozzá a gondolathoz, és légy happy.
2015. máj. 14. 14:49
 6/26 anonim ***** válasza:
igen,csukott szemmel nem jó ismerkedni
2015. máj. 14. 14:50
 7/26 anonim ***** válasza:
62%
Valamennyire mindenki külsőre ítél. Te is, kérdező. Te sem randiznál, egy kövér, pattanásos, kapafogú lánnyal. Muszáj, hogy valami testi vonzalom legyen, különben nem boldog egy kapcsolat. Szóval az vesse rájuk először a követ, aki vakon összejönne bárkivel.
2015. máj. 14. 15:04
 8/26 A kérdező kommentje:
7-es tévedsz, pont azért tettem fel a kérdést, mert én abba a kategóriába tartózom akit egyáltalán nem érdekel egy lány külseje
2015. máj. 14. 15:09
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Hipergámiának nevezik. A hipergámia felfelé házasodást jelent. Az ember fajspecifikus tulajdonsága, hogy a nők a párválasztáskor olyan férfiakat preferálnak, akik a saját fizikai adottságukhoz, társas státusukhoz, birtokolt forrásaikhoz képest értékesebbel, többel rendelkeznek.
2015. máj. 14. 15:33
 10/26 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok.

Első komolyabb kapcsolatomnál tetszett a srác,de a belső fogott meg.Ő jóképű egyébként.Utána levőt netről ismertem,megkedveltem,nem számított a külső.Ő ronda egyébként szerintem.Aztán a következőt is netről ismertem meg,ő se az a tipikus szépfiú,tőle van a kislányom.Ő idősebb nálam pl 10évvel.Most akarok különköltözni majd tőle.(Hosszú sztori,de nem másik férfi miatt) Voltam nemrég egy férfival,ő is idősebb nálam 13évvel,nekem bejön a stílusa is,a kinézete is.De van másik férfi ismerősöm,ő külsőre nem az esetem,de szimpi ,szóval ha akarnék kapcsolatot,megtetszene úgy is,ez biztos.Viszont ő 18 évvel idősebb,ez már sok.

Mit lehet mondani a kérdésedre...Én első körben barátkozok,de azt nem a külső alapján teszem,ha meg már ismerek valakit,kedvelem,akkor mellékes lesz a külső.De ha első pár alkalommal nincs meg külsőre sem az,ami bejön rajta,akkor halott az ügy.

Majd nagyon öregen lesz már csak az hogy a belső a fontos,a külső teljesen mindegy,majd 50-60 évesen kb,szóval ne reménykedj.

Pl akivel nemrég voltam,ő mondta azt hitte hogy x tetszik nekem a helyről leginkább és nem ő meg az akit mondtam.Hát mondom téved,nem a külső az első.Mondta hogy mert én intelligens vagyok és ahogy neveket mondtam neki,hogy kik jönnek be,látja hogy totálisan különbözőek kinézetre.Van köztük szépfiú,izompacsirta,himringyó,és van kopasz is,van tetovált is,sokféle...

2015. máj. 14. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!