Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők felnőttkorban is külsőre ítélnek?
Első blikknek csak a külső van. Mindenképp ad egy benyomást a másik emberről az, hogyan néz ki, mit visel, hogyan mozog, stb.
Ismerkedj neten, kedveltesd, szerettesd meg magad első körben, csak utána találkozz, ha már kialakult a kapocs.
24 éves vagyok.
Első komolyabb kapcsolatomnál tetszett a srác,de a belső fogott meg.Ő jóképű egyébként.Utána levőt netről ismertem,megkedveltem,nem számított a külső.Ő ronda egyébként szerintem.Aztán a következőt is netről ismertem meg,ő se az a tipikus szépfiú,tőle van a kislányom.Ő idősebb nálam pl 10évvel.Most akarok különköltözni majd tőle.(Hosszú sztori,de nem másik férfi miatt) Voltam nemrég egy férfival,ő is idősebb nálam 13évvel,nekem bejön a stílusa is,a kinézete is.De van másik férfi ismerősöm,ő külsőre nem az esetem,de szimpi ,szóval ha akarnék kapcsolatot,megtetszene úgy is,ez biztos.Viszont ő 18 évvel idősebb,ez már sok.
Mit lehet mondani a kérdésedre...Én első körben barátkozok,de azt nem a külső alapján teszem,ha meg már ismerek valakit,kedvelem,akkor mellékes lesz a külső.De ha első pár alkalommal nincs meg külsőre sem az,ami bejön rajta,akkor halott az ügy.
Majd nagyon öregen lesz már csak az hogy a belső a fontos,a külső teljesen mindegy,majd 50-60 évesen kb,szóval ne reménykedj.
Pl akivel nemrég voltam,ő mondta azt hitte hogy x tetszik nekem a helyről leginkább és nem ő meg az akit mondtam.Hát mondom téved,nem a külső az első.Mondta hogy mert én intelligens vagyok és ahogy neveket mondtam neki,hogy kik jönnek be,látja hogy totálisan különbözőek kinézetre.Van köztük szépfiú,izompacsirta,himringyó,és van kopasz is,van tetovált is,sokféle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!