Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők felnőttkorban is külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők felnőttkorban is külsőre ítélnek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és természetes ilyenkor még hogy minden lány a külső alapján választ párt magának. De ez felnőttkorban is így megy? Nem vagyok egy szép gyerek és még macis is vagyok mellé így ebben a korban esélyem sincs a lányoknál. De remélem ez ha idősebbek lesznek és értelmesek eltűnik és a belső értékekre hajtanak majd. Mit gondoltok?
2015. máj. 14. 14:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Kivétel a kófizikailag vakok. Ők csak belső alapján tudnak ítélni, hiszen valóban nem látnak.

De az ember tulajdonsága, hogy a küldő, összkép kisugárzás, stílus alapján választ. CSakúgy, mint az állatok. Ez természetes. De Nick Vujici példája mutatja, hogy nem minden a külső, de igen kevesen képesen akkor aáldozatra, mint pl. az ő felesége...

2015. máj. 14. 16:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem 17 évesen még nem teljesen alakult ki a fizimiskád. :) Valakinek amúgy a maciska tetszenek kifejezetten, de szerintem nincs olyan nő, akinek ne jönnének be az izmok (persze módjával, nem kell túlozni). Szóval miért ne mehetnél el kondizni? Miért ne gondolhatnád át, hogy hogyan öltözködsz, hogy milyenek a körmeid, hogy szokott-e jó illatod lenni stb. Szóval ne sajnáld kihozni magadból a legjobbat. Én úgy gondolom, ha egy pasin látszik, hogy tisztában van magával, hogy karbantartja magát, hogy igényes (ez nem egyenlő azzal, hogy tiszta ruha van rajta), hogy tudja ki is ő, az vonzó egy nőnek. Néha olyan - számomra - ronda pasikat látok jó nőkkel (nem szilikonnal, csak szép csinos nővel), hogy felteszem a kérdést, hogy ezek hogy a fenébe kerültek össze? Mert bizony egy jó nő is meg tudja elégelni egy idő után a bájgúnárokat (többet tölt a tükör előtt nála) és örülnek annak, ha ők az istennők valakinek, büszkék rá, odabújnak és értéket is ad a kapcsolatba a férfi, nemcsak külsőséget. Az érték alatt nem pénzt értek, hanem hogy figyelmes vagy ő is szeret kirándulni, vagy szeret főzni stb. Szóval ha odateszed magad (magadért elsősorban, nem csak egy ideig csalinak), akkor miért ne jöhetne neked is a nagy ő?
2015. máj. 14. 16:01
 13/26 anonim ***** válasza:
34%

Olyan NINCS, hogy egyáltalán nem érdekel egy lány külseje! Mindenki tud pár szerezni, te is simán tudnál, ha mondjuk egy 110 kilós csajnál próbálkoznál vagy egy csúnya arcúval. Nem. Valszeg te olyan lányt akarsz, aki neked tetszik külsőre, vagy legalábbis pozitivan vélekedsz a külsejéről. Ezzel nincs is baj, de a nőktől ne várd már el, hogy magasról tegyenek arra, hogy semmi vonzalom nincs feléd, szexuálisan egyáltalán nem találnak vonzónak és csak azt nézzék, hogy jó ember vagy. Ha ez így lenne, akkor nem lennének barátságok. Ha én csak a belsőt/ az EMBERT nézem, akkor akár még a barátnőimmel is járnék, mivel imádom őket, kit érdekel, hogy nem vonzódom hozzájuk, nem?

Olyan nincs, hogy valaki csak a benső értékekre hajt... Fogadd el ezt...ha egy lány szeret téged, de nem tetszel neki külsőre, akkor csakis a barátja lehetsz.

23L

2015. máj. 14. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
10.: mindenki ilyen, a férfiak is, csak ezen az oldalon több a férfi, nagyrészük megkeseredett és egyedülálló, így egy erős nőgyűlölet alakult itt ki.
2015. máj. 14. 16:04
 15/26 A kérdező kommentje:
13as de van ugyan is én egyáltalán nem nézem a külső, és igen még a fogalmazzunk úgy teltebb lányok sem néznek rám ;) ahogy te mondanád bár 110 kilósak
2015. máj. 14. 16:16
 16/26 anonim ***** válasza:

Kérdező: egy jó barátom mondta, hogy tök mindegy, hogy nézel ki, a lényeg az, hogy tudd, mit akarnak HALLANI a nők.

A nagyon előnytelen kinézet persze nem túl jó, de nézd meg pl. Woody Allent, hány nagyon jó nője volt.

Tudj beszélni a nők nyelvén.

2015. máj. 14. 16:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen de azt ne felejtsük el hogy Woody Allen-nek volt pénze :)
2015. máj. 14. 16:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Ne csak a kifogásokat keresd! Az a haverom, akivel beszéltem, egyáltalán nem volt vagyonos, amikor már egy csomó jó bnőt tudott a háta mögött.

Akárhogy nézel is ki, teljesen mindegy, ha egy magabiztos, határozott fellépés társul hozzá, és az a látszat, h érdekel, amit a kiszemelt lány mond. És tényleg, ismétlem, tudd, mit akar hallani. Ez nem ördöngősség, persze a suliban nem tanítják. De ha már a sulinál tartunk, lehet, hogy rossz hasonlat, de biztos láttál olyan embereket, akik rossz tanulók voltak, de sosem buktak, mert a nulla tudás mellett annyira jó szövegük és fellépésük volt.

2015. máj. 14. 16:24
 19/26 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a képet! Mick Jagger még az ördögnél is rondább, meg öreg is és egy bombázó van vele.

[link]

Megnyugodhatsz, nem a külső alapján ítélnek:

[link]

2015. máj. 14. 17:22
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

Igen,pontosan.És nem is ezzel lenne a gond a valódi probléma a következő,amit már nagyon sokszor leírtam.

A férfiak átlagosan a nők 60-70%-ához tudnak,képesek vonzódni.

Azonban a nők csak a férfiak felső 5-10%-ához vonzódnak kizárólag,és inkább vannak egyedül,minthogy a többivel foglalkozzanak.

Magyarul a túlzott válogatás a probléma forrása,nem maga a válogatás ténye.Hiszen csak a legjóképűbbekkel állnak egyáltalán szóba,ami ugye genetikai adottság,vagy van vagy nincs,a többi tulajdonságod meg csak akkor jöhet egyáltalán szóba,ha ez megvan.

Innentől meg nem nehéz kitalálni a dolgokat,úgy érzem.

2015. máj. 14. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!