Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a szerelmet újra lobbantani?
Egy kérdésre adott válasz ihlette a kérdésemet.
"Ha szerelmet nem lobbantják újra és újra ott valami probléma van."
Hogy lehet a szerelmet újra és újra föllobbantani?
Az előttem szólóktól azt vonnám le hogy sehogy, de ez nem teljesen igaz! (de az első ötletem nekem is a benzin volt) :-)
A szerelmet kialudni nem szabad hagyni. Ha kialudt, akkor más azt más fogja lángralobbantani, nem Te!
Úgy kell felfogni a kapcsolatot, mint egy érzelmi "folyószámlát". Ha nem teszel bele rendszeresen, akkor kivenni sem tudsz. Van némi hitelkeret, de véges...
Azok a kapcsolatok laposodnak el, ahol egyik, vagy mindkét fél csak kivenni akar...
"De jaj, a szerelemnek múlnia kell"
Azt gondolom, tapasztalom, hogy a szerelem, az az igazi, mindent elsöprő, lángolós fajta elmúlik, bármit csinálsz.
Amit lehet tenni, az az, hogy átlényegítsük a szerelmet valami mássá. Jó esetben ilyenek veszik át a szerelem helyét: szeretet, tisztelet, ragaszkodás, kötődés, összetartozás. De ez nem olyan nagy baj, ezekkel az érzésekkel inkább lehet kiegyensúlyozott életet élni hosszú távon, mint azzal a felfokozott, mindent elsöprő, föld fölött levitáló, néha feneketlen mélységbe zuhanó érzéssel, amilyen a szerelem.
Félig meddig egyet értek de egyébként társ függő a dolog...tudod mit szeretsz benne mit szeret ő ezeket fokozatosan "előveszed" nála.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi, a benzines-vicces válaszolóknak is.
Ötös válaszoló jól összefoglalta, hogy hogy kell egy kapcsolatot működtetni. Maximálisan egyet értek vele, nagyon szemléletes volt a példája. Csak sajnos az nem a szerelemről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!