Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy szerelmet újra lángra lobbantani?
Jelenleg együtt vagyunk de mégsem, a "párom" azt mondja hogy nem szerelmes, de lehet hogy az lesz és akkor újra minden lehet a régi... de nem tudom hogy mit tegyek hogy újra megszeressen, szerelmes legyen. Mit lehetne tenni ez ügyben? Mivel lobbantható ez lángra?
26L
pl úgy hogy bombázóvá sportolod a tested.
én legtöbbször azért ábrándultam ki a nőimből,mert elhíztak,elslamposodtak és túl sokszor kezdték el mondani azt hogy-most nem.
tehát fodrász,szoli,kondibérlet,étrend.
35/F
Hát, ez nagyon gáz.
Nem tudom látod-e világosan, hogy milyen helyzetbe kerültél: a pasid közölte, hogy tulajdonképpen nem szeret téged, DE az is lehet, hogy idővel mégis, talán majd egyszer. Vagy nem.
De addig is rajtad a kényszer, hogy _te_elintézd_ hogy szerelmes legyen. Hiába nem lett ez így kimondva, attól még így van.
Mit lehetne tenni? Lelépni, mihamarabb, és keresni egy olyat, aki vagy szeret, és akkor minden oké, vagy ha nem is szeret, megmondja és van gerince szakítani. Ez, hogy lebegteti a dolgokat, az egyik legaljasabb húzás. Ebből te nyertesen soha az életben nem fogsz kijönni. A szerelem ugyanis vagy van, vagy nincs, ezt nem lehet mesterségesen megteremteni, létrehozni, főleg nem egy ilyen mondat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!