Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több igazi is lehet az életünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több igazi is lehet az életünkben?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy valakinek mondjuk 2 van, és a másodikkal éli le az életét, mert az elsőnél nagyon fiatalok voltak, a gyerekkori másik félnek pedig 1 igazija lenne ( aki Ő lett volna) ? Magyarul kettejük közül az egyik egy életre nagyon sziv, a másik meg boldogan élhet második igazijával ?
2015. okt. 27. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ilyen, hogy egy igazi.

Van néhány olyan ember, akinek a személyisége, életstílusa, szíve-lelke nagyon hasonló a miénkhez, akivel érezzük, hogy na, ő vele tudnék élni, vele ki tudnánk egészíteni egymást, és vonz is testileg. Szerintem ilyen van, erre hisszük, hogy igazi. De ebből több is van. Nekem volt ilyen középsuliba, óriási kölcsönös szerelem volt, de csók csak egyszer volt:-) inkább barátságként éltük meg a szerelmet, jó is volt így. Aztán felnőttként meg kb az alteregójával szerettünk egymásba. Ugyan ez a fíling volt meg, mint anno vele. És itt is tök kölcsönösen. Csak sajna későn jött ez a fickó. (mindketten foglaltak vagyunk már egy nem ilyen igazi fílingű valakivel, úgyhogy ennyi...)

2015. okt. 27. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

1-essel értek egyet.

sokszor fogod azt érezni a te szavaiddal leírva, hogy ő az "igazi".

2015. okt. 27. 18:41
 3/3 A kérdező kommentje:
3-4 alkalommal voltam eddig szerelmes, mind különböző intenzitású volt.a legelső volt a leghatalmasabb. a többi messze állt tőle intenzitásban. nem éreztem mindnél azt, hogy ő az igazi, csak az elsőnél meg az egyiknél egy rövid ideig, de kevésbé, mint az elsőnél..
2015. okt. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!