Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással vagyok kapcsolatban, mégis lehet, hogy ő az igazi?
1-2 éve belezúgtam egy srácba, de összevesztünk valamin, mielőtt komolyra fordultak a dolgok. Azóta összejöttem valaki mással, már több, mint egy éve kapcsolatban vagyok, és most megint megjelent az, akivel összevesztem, mert összefutottunk egy eseményen, és hirtelen megint olyan fellángolást kaptam iránta, amilyet a jelenlegi párom iránt sosem. Pedig jól megvagyok a párommal és szeretem, de valahogy nagyobb szikra van közöttünk azzal a sráccal, akivel végül nem lett semmi. De nem merek kilépni a jól működő kapcsolatomból egy kérdésesbe. Lehet, hogy csak fellángolás és hamar elfelejtem. Nem tudom, hogy mit szólna, bár úgy érzem, hogy neki is vannak érzelmei irántam és ha haragszik is az összeveszés miatt, szerintem szeretne velem lenni, csak ugye foglalt vagyok. Ki mit tenne ebben a helyzetben?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!