Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten keresztül kialakulhatnak igazi érzelmek valaki iránt, úgy hogy még nem találkoztunk élőben?
Figyelt kérdés
Sosem ismerkedtem még neten, de most van egy pasi akivel pár hete beszélek. Még nem került sor a talira. Igazából annyira nem is akartam, mert nem szeretnék netről pasit. De úgy érzem több van bennem iránta mint hogy érdekel. Mintha kezdeném megszeretni, de ez olyan fura. Van ilyen?2015. szept. 19. 12:20
1/5 anonim válasza:
Van. :) De nem biztos, hogy igazi érzelem. Lehet csak magadban idealizáltál képet róla.
Én az igazira tudok példát saját életemből. :)
22/F
2/5 RRR válasza:
van,de a személyes tali lerombolhatja,de akár meg is erősítheti az érzéseiteket....
3/5 anonim válasza:
Van. Én másfél évig beszélgettem egy férfival a neten, anélkül, hogy találkoztunk volna. Beleszerettem.
És végül a találkozás ezt még megerősítette mindkettőnkben.
4/5 anonim válasza:
Az érzések igaziak, ha egyszer érzed, de nem a férfira, hanem egy elképzelt emberre vonatkoznak. Ha találkoztok, lesz kapásból egy bizalom köztetek, de ott fog kiderülni, hogy hasonlít, nem hasonlít, jobb, rosszabb mint az elképzelt férfi, vonzó-e egyáltalán.
5/5 anonim válasza:
Hát ha az erős szimpátia érzelemnek számít akkor szerintem igen. Nekem volt egy srác akivel olyan jól el tudtunk beszélgetni, hogy izgultam a randink előtt, pedig nem vagyok izgulós típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!