Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Jelenlegi élethelyzetetekben mit gondoltok a szerelemről?
Milyen érzéseket, gondolatokat vált ki belőletek ez a szó, hogy szerelem?
Kort is írj. Ja és nemet is!
Bizonytalanság, fájdalom és öröm váltakozása.
Nagyon sok mindent hozzádhat az emberhez, meg nagyon sokatel is vehet. Egyébként személyszerint szeretek szerelmes lenni. Valahogy hozzájárul az élet pezsgéséhez.
16/l
"Nagyon sok mindent hozzádhat az emberhez, meg nagyon sokatel is vehet. Egyébként személyszerint szeretek szerelmes lenni. Valahogy hozzájárul az élet pezsgéséhez."
Az ilyen dumák annyira hiteltelenek a 16 éves kiscsajok szájából, akinek semmi fogalmuk sincs az életről és az egész világuk egy hatalmas rózsaszín habostorta melyben semmiért nem kell megdolgozniuk.
Miért várod el, hogy egy 16 éves dolgozzon agyba-főbe? Egyáltalán ez hogy függ össze? Több agya van, mint neked ember! Én 23 éves vagyok, nappalis vagyok, elvezetek egy háztartást (mosok,főzök, takarítok) és mellette dolgozok! Tudod mennyire kimerítő? Sokkal többet kell gürcölni, mint egy "átlag magyarnak", még sem siránkozok, mert van eredménye és én választottam. Még mielőtt leszólnál, hogy 23 évesen nincs élettapasztalatom! Egyik lány barátomnak nem voltak szülei (egyik alkoholista volt, az anyukája pedig elhagyta őket) és 16 éves korától dolgozott suli mellett... az más kérdés, hogy akitől csak tudhatott, kért segítséget és természetesen nem szegény ürgét fogott ki magának, de meg is értem...
Nem vagyok egyedülálló. De amíg az voltam, nem hittem a szerelemben, annyira felszínesnek éreztem. Soha nem figyeltem fel a férfiakra, egyszerűen nem érdekeltek, nem váltottak ki belőlem semmit, viszont rengeteg barátom volt (több szabadidővel rendelkeztem sokkal) :) Valahogy a szerelem nem váltott ki belőlem semmit. Max. egy felszínes érzéset, ami bizonytalan, semmi több. Mindig egy nyálas rózsaszín köd jutott az eszembe, aminek semmi értelmét nem láttam. Igazából szerintem a szerelem ideiglenes, pár hónapos, éves dolog, ez pedig átalakul majd szeretetté. Szóval nagyon ellenálló voltam, aztán nagyon nem jött össze :D Jött a barátom és azóta 5 éve együtt vagyunk :) Viszont ha ne adj Isten mi elkerülnénk egymástól, soha többet nem fognék bele másik ürgébe. Azért is nem akartam kapcsolatot, mert féltem, nem olyan lesz, mint amilyennek gondolom. Könnyű, nagy szerelem, mézes-mázos, habos-babos... :D Hát nem is ilyen lett... :) Nem hiszem, hogy lenne olyan férfi, akivel annyira összhangban lehetne élni és abszolút felszabadulnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!