Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkereső egyedülállók! Ti mit tesztek, hogy sikeresebb legyen a keresgélés? Mi az a munka, amit belefektettek?
Nő vagyok, nem vagyok egyedülálló, de volt ilyen korszakom.
Gyakrabban mozdulok ki és lehetőleg minél többet új helyre. Ha kimozdulok, és azért, hogy férfiakkal ismerkedjek, akkor semmiképpen nem fiúbarátaimmal szervezek közös programot, barátnőket viszek. Tapasztalataim szerint a strandon lehet a legkönnyebben, mert az utcán sokszor mindenki siet, észre sem vesznek és a strandon, mikor lazítanak, van idejük, már egy formás nőt a vízben ücsörögve egyből szemügyre vesznek. Az arcodra mindenképpen vidámság, nyitottság legyen kiülve, ha elkeseredett, búskomor vagy, a férfiak nem fognak kezdeményezni. Nem kell nyuszinak lenni, meg ódivatúnak, te is nyugodtan leszólíthatsz pasikat, a többségük ezt kifejezetten szereti.
Én is gyakrabban mozdulok ki, de akárhányszor ilyen céllal indultam el, soha semmi nem lett belőle:D Azért maradjunk annyiban, hogy a strandos ismerkedéshez kell egy bizonyos fajta "tehetség", ami nem mindenkinek van...:D
Viszont olyan helyeken, ahol nem számítottam rá sokkal inkább tudtam leállni beszélgetni idegenekkel, mint pl karrierbörze, vagy séta közben. És valahol logikus is, mert egy zajos klubban nincs erre lehetőség, ha meg beültök egy pubba beszélgetni, mindenki a saját kis klikkjével van el.
Pont az előzővel értek egyet. Rám is akkor figyeltek fel, amikor a leginkább nem voltam formában és méghozzá morcos, hosszú út utáni másnapos voltam, kócos, smink nélkül, a boltban :P.
Strandon és népszerű fizetős oldalakon legtöbbször csak rámenős dugópajtik vannak, a legsikeresebb és legápoltabb külsővel, de mégis kár, hogy így viselkednek. Számomra a legfárasztóbb ezeknek a konkrét és alapos gyomlálása, ameddig eljutok az értékesebb emberekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!