Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok munka, kevés szerelem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom a családi cégükben dolgozik. Az utóbbi 2 hétben regg 7-kor elmegy és este 10 után ér haza, jó esetben... Most hajnal 1 van és még mindig dolgozik. Mondanom sem kell, egyrészt nagyon féltem mert látom hogy kimerült, másrészt velem sem foglalkozik kb semmit, ilyenkor csak a munka létezik neki. Próbáltam vele beszélni, de azt mondja, most van szezon, most kell dolgoznia, bírjam ki augusztus végéig, muszáj ennyit dolgoznia az apjával. De félek addig eltávolodunk egymástól... Mit csináljak?
23/N
2015. júl. 2. 01:12
1/5 anonim válasza:
Majd megkefél más téged. Úgyis ez jellemző a legtöbb nőre ilyen esetben. De a pénz bezzeg jól jönne. :D:D:D
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes lehetsz, hogy általànosítasz! Pont megoldást keresek a problèmára, nem pedig más karjába rohanok, de ezek szerint ez szàmodra nem volt egyértelmű. Saját keresetem ès munkám van, nem érdekel a pénze, csak a szerelmét szeretném végre érezni...
2015. júl. 2. 01:18
3/5 anonim válasza:
Bocs, csak objektív próbáltam lenni. :D Hát figyi, vagy megszoksz, vagy megszöksz. A csávónak tolnia kell a melót, nem lesz energiája kufircolni még mellette, vagy csak ritkán. Attól még lelkileg szerethet, de az a gond, ezt nem érzed, tehát lehet, hogy valamilyen szinten a munkába is menekül, mert szar a kapcsolatotok. Erre még nem gondoltál?
4/5 anonim válasza:
hát ha ez csak időszakos, és máskor meg minden jó, akkor felesleges ezen problémázni. bírd ki. fogadd el.
5/5 anonim válasza:
ha ez időszakos, akkor tényleg valahogy ki kell bírnod :-/ azért ha írsz neki szerelmes üziket napközben,biztos örül neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!