Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, elvárjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elvárjátok, hogy a pasitok az első helyre tegyen titeket az életében?

Figyelt kérdés

Én általában sosem teszem a barátnőimet az első helyre, de mentségemre szóljon, hogy valahol a lista elején mégis van nekik hely.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 2. 00:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Na látod, még a legnagyobb ellentétek közepette is megtaláltuk a közös hangot. Mégpedig mindketten szarunk a másikra! Lehet lapozni. Egy élmény volt :D.
2015. okt. 2. 11:56
 32/38 anonim ***** válasza:
Viszont, kívánok további szép napot. ;)
2015. okt. 2. 12:00
 33/38 anonim ***** válasza:
91%
Hát nekem csak a házasságom ment rá, hogy az exemnek minden fontosabb volt. És én bizony mondtam, hogy inkább menjünk sétálni, és ne költsünk, csak legyünk együtt, de ne dolgozzon már folyton... A sport, a haverok is előbbrevalók voltak. Egy darabig tűrtem, aztán kiraktam. Most olyan társam van, aki velem szeretné tölteni a szabadideje nagy részét, vele jól érzem magam és a kapcsolatunk is harmonikus.
2015. okt. 2. 12:11
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

Nekem exem 3 évig az első volt az életemben együtt laktunk, párszor miatta nem mentem haza segíteni a kertben vagy ilyesmi amit mondjuk hétvégente megtehettem volna. Akkor telt be a pohár amikor 1 hete megbeszéltük, hogy ha jön-jön, ha nem-nem de én haza fogok menni anya névnapjára és felköszöntöm ő meg ezen teljesen megsértődött, hogy én nem is szeretem őt mert ma filmet akart velem nézni este.

Itt eldöntöttem, hogy a kapcsolatnak ennyi volt, és mindennek ellenére, hogy alig jártam haza és nem foglalkoztam a családommal ugyanolyan kedvesen hazafogadtak mintha mindig is ők lettek volna számomra is az elsők. Szóval nekem amíg élnek/nem lesznek gyerekeim addig a családom lesz az első :) 25/F

2015. okt. 2. 13:08
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Na, még egy anyuka kedvence típusú "komoly férfiember"... Reméljük, azért majd egyszer el tudod vágni valamikor a köldökzsinórt és sikerül leszállnod anyuci szoknyájáról.
2015. okt. 2. 13:21
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már szegény gyereket, még csak 25 éves... persze, hogy ebben a korban még az anyukája a fontosabb neki.

Majd ha felnő és lesz saját családja, felesége és gyerekei, majd azok lesznek a fontosabbak. :) De egy 25 éves fiútól még nem kellene azt várni, hogy ilyen fiatalon ne az anyukáját tegye első helyre. Ezért nem kell leszólni, még nagyon fiatal, előbb-utóbb majd felnő ő is. :)

2015. okt. 2. 13:40
 37/38 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Nem, szerintem első helyen mindenkinek a karrierje/tanulmánya ill. fizikai és mentális egészsége legyen. Aztán meg én :)
2015. okt. 2. 13:48
 38/38 anonim ***** válasza:
Én elvárom, kiv. abban az esetben, ha netántán gyereke lenne, mert akkor alap, hogy a gyerek az első. És most nyilván nem egyhetes-egyhónapos kapcsolatra gondolok, amikor még nem is ismerjük a másikat rendesen, hanem bejáratott kapcsolatra, fél év minimum. Mert ha komolyan gondolja velem, és nemcsak azért vagyok neki, hogy legyen vki, hanem tervei is vannak, akkor előbb-utóbb azért egészséges és ideális esetben ez lenne... komolyan elgondolkoznék rajta, ha évek után is anyuci, a haverok vagy a Fradi mondjuk jobb helyen állna a fontossági sorrendben, mint én.
2015. okt. 3. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!