Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elvárjátok, hogy a pasitok az első helyre tegyen titeket az életében?
Én általában sosem teszem a barátnőimet az első helyre, de mentségemre szóljon, hogy valahol a lista elején mégis van nekik hely.
Ti hogy vagytok ezzel?
Előbb valaki a legfontosabbá válik, majd ennek késztető érzésére akarok vele járni. Szóval nekem az első helyen van.
Tanulmányokkal már végeztem.
Hát, azt igenis elvárom, hogy ne a hobbija vagy a munkája legyen mindig a fontosabb. Azért hadd legyek már előrébb a listán, mint mondjuk egy horgászbot vagy egy PC játék...
Egyébként valószínűleg nálunk van a hiba, de nálam a barátom van az első helyen, és ő ugyanúgy az első helyre tesz engem az életében. 6 éve vagyunk együtt, nem igazán értem úgy, hogy nekünk már csak "lefelé van", sőt, szerintem pont ettől működik jól a kapcsolatunk, hogy mindig maximálisan odafigyelünk egymásra.
Szerintem a a 18/L válaszoló írta jól, a normális sorrend valóban nagyjából úgy néz ki.
És miért ne írta volna előrébb magát, mint a gyerekeket? A gyerek, ha felnő, előbb-utóbb bizony kirepül a fészekből... a Párod viszont azután is melletted lesz, mivel párt elvileg egy életre választ az ember (legalább is jó esetben). Vagy neked talán egész életedben szorosabb viszonyod lesz édesanyáddal, mint mondjuk a kedveseddel? Csak mert azért az elég kiábrándító tud lenni, ha valaki még 35 évesen is jobban érzi magát anyuci szoknyáján ülve...
25/L
Egyetértek az előttem szólóval. Volt már olyan pasim, akinél valahol a lista közepén álltam, mert mindig volt valami, ami fontosabb, hobbi, edzés, simán csak tökölés és semmittevés, satöbbi. Aztán meg nagyot nézett, mikor elhagytam olyanért, akinél érződött, hogy ha vele lennék, az első perctől kezdve az első helyen állnék. És így is van :) Munka, hobbi, barátok, minden elé helyez engem, és mivel én is ugyanígy teszek, így egyre inkább csak fejlődik és halad előre (jó irányba) a kapcsolatunk. Oké, másfél év után még nem ér sokat, ha azt mondom, nem érzem úgy, hogy innen lejjebb van már csak, de tényleg nem így érzem. Szerintem ha nem első helyre rakod a másikat (nyilván értelmes keretek között, azért menj be hétköznap dolgozni, hiába kér, hogy most inkább kiránduljatok), akkor értelme sincs a kapcsolatnak. Hiszen minek választasz valakit egy életre, ha kevésbé fontos, mint egy változó munkahely vagy egy hobbi, amit idővel könnyen megunsz és hónapokra pihentetsz? Ezek fontosabbak, mint valaki, akivel együtt élsz és családot tervezel? Akkor inkább ne is tervezz vele semmit, szerintem.
Most már, ha netalán valamiért szakítanánk is a párommal (ami nem miattam lesz, ha megtörténik), csakis olyannal jönnék össze, aki hozzá hasonlóan első helyre rak a fontossági listán. Szóval igen, én elvárom, hogy első helyre tegyen engem. Ismételten: én is oda helyezem. Így azért baj nem lehet :)
#3 illetve #17, köszönjük szépen a jókívánságot, Nektek is sok boldogságot kívánok. :)
#18, örülök, hogy egyetértesz, én is pontosan ugyanígy gondolom, ahogy az előző válaszban te is leírtad. Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget. :)
Nálam első helyen áll a párom, és én is első helyen állok nála. Nem is mennék bele másmilyen kapcsolatba.
15-ös voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!