Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, elvárjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elvárjátok, hogy a pasitok az első helyre tegyen titeket az életében?

Figyelt kérdés

Én általában sosem teszem a barátnőimet az első helyre, de mentségemre szóljon, hogy valahol a lista elején mégis van nekik hely.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 2. 00:43
1 2 3 4
 21/38 wiWell ***** válasza:

Az is fontos, hogy mi van a barátno elott, ha munka, család, az még oké, de ha nekem barátnoként kellene versengnem a hutovel a 9. helyért, azt azért nem tudnám lenyelni.

Nem mondom, hogy elvárom, de jól esik, és mi már csak így tudunk a volegényemmel mukodni a kapcsolatunkban.

2015. okt. 2. 09:25
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

Ha én az első helyre teszem a barátomat, akkor elvárom, hogy ő is az első helyre tegyen engem.

Nekem ez alapvető. Aki mégsem így látja, azzal igazából nincs mit kezdenem, hiszen nem egyezik a mentalitásunk, így feleslegesen húznánk egymás idejét.

Ha nálam ő az első, akkor én is legyek első nála. Olyan pasival nem is kezdenék, akivel ebben nem egyezik a nézőpontunk.

2015. okt. 2. 09:38
 23/38 anonim ***** válasza:
Én azt várom el, hogy a fia legyen az első helyen, utána jöhetek én.
2015. okt. 2. 11:08
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Nem értek egyet az itt hozzászóló nőkkel. Már rég rossz, ha a barátnő az első (kivéve neki). Miért?

Mert a munka (amiből van a pénz, és amire mindig van igény) és az edzés (amiből jön a jó fizikum) akkor is megmarad, ha a csaj lelép egy picsogó gyökér miatt, aki ki nyalja a seggüket.

Te pedig barátom, simán összeszedsz egy másik nőt, mivel:

- Nem hanyagoltad el a munkád, és ha mindent jól csináltál, jó fizetésed van.

- Ha mellette jól kajáltál és edzettél, nem úgy nézel ki mint egy dagadt disznó.

Sose legyen egy lány az első (hazudd neki azt, de valójában sose), ez a hosszú élet titka.

2015. okt. 2. 11:16
 25/38 anonim ***** válasza:
92%

"Sose legyen egy lány az első (hazudd neki azt, de valójában sose)"

Mert hazugságra aztán lehet is tartós, komoly párkapcsolatot alapozni, tényleg... -.-" Te jó ég!

Ha mindig a munkája az első, folyton csak dolgozik és a barátnőjével sose foglalkozik, mindig háttérbe szorítja, akkor ne is csodálkozzon az illető, ha a csaj lelép egy olyan pasiért, akinél első is lehet. Oké, fontos a munka, de ha nincs kivel megosztanod, ha nincs kiért dolgoznod, mert esténként csak az üres lakásba érsz haza, majd elgondolkozol azon, hogy megérte-e... Ha soha nincs idő a másikra, mert helyette mindig csak a munka van, ha inkább a kollegákkal lóg és a munkahelyen több időt tölt, mint kettesben a párjával, akkor miért ne lépne le a lány?

Ha a srác folyton csak az edzéssel, gyúrással foglalkozik, az előrébb való, mint a kedvese, ha inkább a kondiba jár, mint hogy együtt elmenjenek egy közös kirándulásra, mozizásra a párjával, megint csak nem kell csodálkozni, ha a lány elhagyja az illetőt egy olyan férfiért, aki vele is törődik, nem csak önző, hiú gyökér módjáta a saját istenverte külsejével...

2015. okt. 2. 11:24
 26/38 anonim ***** válasza:
91%

"Te pedig barátom, simán összeszedsz egy másik nőt"

Szerinted tényleg így kell hozzáállni eleve egy hosszútávú párkapcsolathoz. Sose legyen első a másik, mert úgyis lelép, de sebaj, mert majd jön a következő? Ha első lett volna a párja, talán nem hagyja ott... De senki se szereti azt érezni egy kapcsolatban, hogy valójában nem is fontos a másiknak, hogy a párja tök jól elvan nélküle, hogy az életben mindig minden előrébb való lesz a kedvesének, mint az, hogy együtt legyenek... minek maradna bárki is egy ilyen kapcsolatban, ahol csak a lista végén vagy jó esetben valahol középtájon kaphat helyet? Ráadásul ezt még megtetézed azzal, hogy tök mindegy, hisz' ha a csajnak nem tetszik ez a rendszer, úgyis lesz helyette másik nőm, pont nem érdekel, hogy jó-e így neki vagy sem, telibe kell sz@rni a véleményét, nyugodt szívvel bele kell hazudni a képébe, és ha esetleg mégis vége a dolognak, akkor lehet döngetni azt a nagy, férfiasan kigyúrt melledet, hogy "Na, ugye, megmondtam!".

Arra nem is gondolsz, hogy eleve szar a hozzáállásod, és ezért mennek gallyra a kapcsolataid?

2015. okt. 2. 11:30
 27/38 anonim ***** válasza:
91%

24-es válaszoló! Álljál így hozzá a továbbiakban is, és soha az életben nem lesz hosszútávon tartós, komoly kapcsolatod. :) Bár neked mindegy is, ahogy elnézem.

A kigyúrt testeddel jó leszel majd párszor egyéjszakás kalandnak, és ha esetleg a szupi kis munkádból mondjuk még jól is keresel, nagy eséllyel összeszedheted magadnak azokat a ribiket is, akik csak a pénzedért lesznek veled, és természetesen a "szeretetük" is csak addig fog tartani irántad, míg van vagyonod, ha jön majd egy nehezebb időszakod, úgy otthagynak, mint eb a Szaharát... De azért legyen csak a munkád és a tested a fontosabb, gondold előrébb valónak mindkettőt, mint az emberi párkapcsolatokat. :)

2015. okt. 2. 11:41
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Már vártam, a sértődött kislányok válaszait. De nézzük:

Munka:

Először is, az, hogy nem a másik van az első helyen, nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem jut rá időm vagy elhanyagolnám.

De, ha hétvégén dolgozni kell, akkor dolgozni kell. Persze akkor nem gond, hogy sok a munka, mikor elvisznek titeket ide-oda és a pasi fizet mi? Akkor valahogy egyikőtök sem szájal, hogy jaj ne menjünk inkább dolgozz kevesebbet, de hagyjuk (és sétáljunk egyet vagy csináljuk valami olyasmit amire nem feltétlen kell költeni). Tipikus...

Edzés (de lehetne bármilyen más hobbi is):

A kocka has és fantasztikus mell izomzat csak addig jó a lányoknak, míg nézni kell, meg szex közben karmolászni vagy harapdálni esetleg kiszívni. Aztán, persze mikor rájönnek, hogy bizony azért meg is kell dolgozni és heti 3-4x le kell járni a terembe, 3 óránként kajálni, akkor már egyből nem olyan szimpatikus, és mint egy vetélytársra. kb. úgy tekintenek erre az ártalmatlan hobbira. És igen egyetlen egy edzést sem hagynék ki egy lány miatt csak nagyon indokolt esetben.

Bár én még fiatal vagyok, a környezetemben nem egy lecsúszott 30-40 év körüli családapát látok (tipikus sörhas), ahol bizony pont az asszony hordja a szoknyát, nem jó a kapcsolat, de nem tudnák már lelépni sem, mert nincs hova, plusz a szerető feleség megmondta, ha lelépnek, minden be lesz rajtuk vasalva kamatostól. Persze, az asszony összejár kefélni a szomszéd szépfiúval mert neki lehet, nem neki kell fizetni a gyerektartást, ha szét mennek.

Na én így nem akarok járni ;).

2015. okt. 2. 11:49
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

hordja a szoknyát -> a nadrágot*

és szétmennek*

Bocs, lehet fikázni, hogy még írni sem tudok.

2015. okt. 2. 11:51
 30/38 anonim ***** válasza:
91%

Nem csodálom, hogy nincs barátnőd. :)

Mellesleg, nem vagyok sértődött kislány, 29 éves felnőtt nő vagyok, 12 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 4 éve vagyunk házasok, van egy gyönyörű kislányunk is, és a legkevésbé a te sivár életeden fogok megsértődni, elhiheted. :D De amúgy pont nem érdekel, hogy mi a véleményed rólam. :)

Fiatal vagy, sok élettapasztalatod gondolom nincsen. Majd meglátod, mi éri meg az életben és mi nem. ;)

2015. okt. 2. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!