Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Első randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Első randi után elvárjátok, hogy a fiú keressen titeket?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 12:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

kíváncsi vagyok a válaszokra, de szerintem igen

26/F

2012. márc. 17. 12:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor ,ha én is bejövök neki. Ha nem, akkor a randi után megmondja és nem is számítok rá többet.
2012. márc. 17. 12:24
 3/23 anonim ***** válasza:
Igen. Általában, nem mindig:) Van amikor azért imádkozom, hogy soha többé ne keressen.:D De még nem volt olyan, hogy ne keresett volna valaki az első randi után.
2012. márc. 17. 12:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
En elvárom, ha mind2-en bejövünk egymásnak.
2012. márc. 17. 12:28
 5/23 anonim ***** válasza:

Én nem várom el... De ha nem keres akkor az elég egyértelmű, hogy nem akar többet semmit. :D Szóval ha szeretne valamit, legalábbis tanácsos, ha keres még. :D

20L

2012. márc. 17. 12:29
 6/23 A kérdező kommentje:
és ha az az oka,hogy bátortalan,mert még nem volt senkije?
2012. márc. 17. 12:33
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a randi jól sült el és semmi jelét nem adta annak, hogy ne jönnék be neki, ráadásul ő kezdeményezett és nekem is tetszik a srác, akkor én számítanék rá, hogy a randi után pár nappal jelentkezik ismét.

20/L

2012. márc. 17. 12:34
 8/23 anonim ***** válasza:
Jaja, nem elvárás ez, pusztán ajánlatos így cselekednie ha akar tőlem valamit. Ha nem jöttem be neki, azt viszont elvárom, hogy megmondja. Amennyiben nem keres azt úgy veszem, hogy nem nyertem el a tetszését, és ez valószínűleg igaz is lenne ebben a helyzetben. Persze lehetne azt is mondani, hogy miért nem a lányok lépnek az első randi után, ha a fiú már egyszer volt olyan hős, hogy elhívott randira, de ez valahogy évezredek óta nem így működik. Az udvarlás nem csak az első találkáig tart:)
2012. márc. 17. 12:36
 9/23 A kérdező kommentje:
akkor most lehet azt gondolja,hogy nem jön be nekem,mert 5 napja nem kerestem? (akkor volt a randi)
2012. márc. 17. 12:45
 10/23 anonim ***** válasza:

igen.

tudod az a fiú aki 2 nap múlva nem hív ,az már biztos sosem fog. Így szerintem már nem is számol veled.

2012. márc. 17. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!