Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randi után elvárjátok, hogy a fiú keressen titeket?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 12:14
11/23 anonim válasza:
Én elvárom. Ha nem keres, akkor csókolom, majd keresek én mást.
12/23 A kérdező kommentje:
jóvá lehet még ezt tenni?
2012. márc. 17. 12:51
13/23 anonim válasza:
Ja és igen, ezt gondolja. Mégis mit kellene gondolnia? Neked is rosszul esne fordított esetben, vagy ha nem is érintene mélyen a dolog, akkor arra gondolnál, hogy felejtős, mert rád sem bagózik.
14/23 anonim válasza:
Nagyon gyorsan keresd akkor:D
Miért nem hívtad? Ha volt rá valami extra okod, és nem hangzik túl hihetetlenül, akkor nyugodtan mondd el neki. Azt nem tudod, hogy lakik?
15/23 A kérdező kommentje:
:/ igazad van,akkor most biztos ő is így van velem:/
2012. márc. 17. 12:53
16/23 anonim válasza:
Hívjad minél hamarabb és ne szégyelld elmondani, hogy szeretnél tőle többet. Mert ezek után nem fog leesni, ha nem mondod.
17/23 anonim válasza:
De tényleg, mégis mi a jó istenért nem kerested? :D
Hány évesek vagytok egyébként?
18/23 A kérdező kommentje:
16 évesek,és azért nem,mert féltem,hogy a randi után már másképp áll hozzám,vagyis,hogy megváltozott rólam a véleménye vagy valami:/ nem tudom sajnos,hogy pontosan hol:S
2012. márc. 17. 13:38
19/23 anonim válasza:
Hát ha nem hívod fel sürgősen, akkor biztos hogy gyökeresen megváltozik rólad a véleménye.
20/23 anonim válasza:
Mindenképp telefononkeresd.Sms,vagy telefonhívás.Emailt,meg egyéb cseteket felejtsd el.
Mond el neki mindenképp, hogy sajnálod, hogy nem jelentkeztél,de magad sem tudtad mi van most.
Ennyi.Légy vele őszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!