Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, elvárjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elvárjátok, hogy a pasitok az első helyre tegyen titeket az életében?

Figyelt kérdés

Én általában sosem teszem a barátnőimet az első helyre, de mentségemre szóljon, hogy valahol a lista elején mégis van nekik hely.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 2. 00:43
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Aki első helyre teszi a nőjét nagyon nagyot fog bukni.
2015. okt. 2. 00:43
 2/38 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Ha az első helyre teszek egy lányt, akkor egy idő után egyre jobban csökken az érdeklődése irántam. Viszont ha meg nem foglalkozok vele, vagy csak néha, akkor ő jön utánam. Már észrevettem, hogy ez így van.
2015. okt. 2. 00:46
 3/38 anonim ***** válasza:
86%

Nem, en ezt a sorrendet "varom el"

Csalad

Tanulmanyok

Baratno ( En :D)

Hobbi

A jovoben Pedig

Csalad ( En, gyerekek,szulok)

Munka

Hobbi

18/L

2015. okt. 2. 00:48
 4/38 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a 18 éves tinilány a "család" kategóriában magát tette elsőnek, és utána a gyerekeket. Wehehehe. :D
2015. okt. 2. 00:50
 5/38 anonim ***** válasza:
7%
Csak legyen penz meg auto ... csak ez kell nektek lanyok;(
2015. okt. 2. 01:19
 6/38 A kérdező kommentje:

Előző, értelmetlen dolgokat beszélsz. Nekem például a pénzemet nem volt szokás nőkre költeni. Az évekkel ezelőtti randijaimon is ölelkeztünk, csókolóztunk meg ilyenek a csajokkal. A mostani barátnőm az, akire költök, de ő még talán többet költ rám, mint én rá. A múltkor meg egyébként is említette már, hogy én ne próbáljam őt megvenni.

Szóval nincs igazad, hanem tévelyegsz abban a hazugságban, amit a lúzer pasik találtak ki önmaguk mentegetésére.

2015. okt. 2. 01:29
 7/38 anonim ***** válasza:

Van benne valami ...

De igy nem teljesen igaz .

Csak akkor ha saját kategoriában nézsd a nőket körül belül .

2015. okt. 2. 01:33
 8/38 anonim ***** válasza:

Na de a kérdésre a válasz :

Nem szabad az első helyre tenni.

Nagyon hamar beoffol az egész ha ő az első . És mindenek felett .

2015. okt. 2. 01:37
 9/38 A kérdező kommentje:
Mármint mi nem igaz?
2015. okt. 2. 01:37
 10/38 anonim ***** válasza:
71%
Majd ha nagyon szerelmes leszel,akkor bebukik a listád és a nő lesz az első.Ember tervez...
2015. okt. 2. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!