Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerelem azután, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem azután, hogy az ember elvesztette élete nagy szerelmét?

Figyelt kérdés

Szituáció: megtaláltad életed nagy szerelmét, soha senkit nem szerettél előtte annyira mint őt, és vele képzelted el a jövődet, ergo úgy érezted: révbe értél.

Aztán mégis szétválasztott titeket a sors. Ennek az oka most mindegy, lehet egy rossz döntés, egy félrelépés, halál, bármi: a lényeg, hogy soha többé nem lesztek már együtt mert a sors ezt hozta, hogy az életetek örökre ketté vált.

Van esély arra, hogy az emberre rátaláljon egy olyan szerelem, ami felülírja azt a mélységes szerelmet amit előtte éreztél a "Nagy Ő" iránt? Amit a szétváláskor elképzelni se tudtál, hogy valaha is lesz valakid és képes leszel mást szeretni?

Lehetséges megtalálni ezután a trauma után megtalálni valakit, akit pont úgy szeretsz, és aki viszont szeret, és végül vele TÉNYLEG révbe érsz és családot alapítasz, vagy az elmúlt Igazi szerelem örökre rányomja bélyegét az életre?

Olyanok válaszát is várom, akik csak véleményüket osztanák meg ezzel kapcsolatban, de főleg azokat kérdezném, akik meg is élték ezt a dolgot.

Köszönöm!

2015. szept. 12. 11:42
1 2 3
 21/25 Titusztitusz ***** válasza:
A 20-as hsz. írójával némileg vitába szállnék ha nem haragszik meg érte...Hát ha valaki tudja hogy milyen a SOK "nagy szerelem", hát akkor azt hiszem, hogy én tudom...Az butaság szerintem, hogy csak "egy nagy szerelem" létezhet...Az én esetemben ugyanis igen gyakran előfordult az, hogy EGYSZERRE éltem át "nagy szerelmeket",és volt olyan, hogy EGYSZERRE 3-4 különböző hölgybe is halálosan szerelmes voltam...Viszont az is igaz, hogy nem egy túl kellemes állapot az ilyen, az ember úgy érezte ilyen esetek közepette, hogy a párhuzamos "nagy szerelmek" valósággal "darabokra tépik"...Éshát egy iszonyúan "tudathasadásos dolog" ám az ilyesmi...Szabályosan úgy érzi magát az ember egy ilyen helyzetben, hogy az egyik hölgy jobbrol "tépi kétfelé" az embert, főleg lelki értelemben, a másik hölgy pedig balrol...Ha meg további hölgyek is benne vannak a játékban, akkormeg értelemszerűen újabb írányokbol is "szakítják szétfelé" az embert...Szóval csak írígyelni tudom azokat, akiknek csak EGY "élete nagy szerelme" volt/van...Szerencsés emberek az ilyenek...
2015. dec. 9. 18:39
 22/25 anonim ***** válasza:
nem. számomra nem. überelhetetlen 13 év elteltével is.
2015. dec. 18. 05:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Elképzelni sem tudom, hogy létezhetne utána szerelem.
2016. szept. 15. 01:06
 24/25 anonim válasza:
Igen, van olyan, de persze rögtön utána nem tudsz szerelmbe esni, csak hosszú idő múlva.
2016. dec. 30. 10:07
 25/25 mirabella25 ***** válasza:
Sztem egy ember életében 2 nagyon max 3 igaz szerelem van
2020. nov. 8. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!