Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők nem gondoltatok már arra, hogy olyan maximalista követelményeket támasztotok a férfiakkal szemben, hogy inkább nem lesz az ember szerelmes? Nem egyszerűbb elmenni és fizetni a szexuális szolgáltatásért?
Nem gondolok rájuk/rátok egyáltalán. Bocsesz. Azok a férfiak(?), akik szerint az én elvárásaim maximalisták és "megugorhatatlanok", azok valószínűleg emberileg meg úgy általában nem a legjobb választás. Most nem azért, de puszta emberi jóakaratból nem jövök össze valaki olyannal, akiben bízni nem tudok, tisztelni nem tudom, aki mellett csak rosszul érzem magam és szégyenkezek vele sétálva az utcán, mert minősíthetetlenül viselkedik. Az ilyennel mit kezdjek? Már azon kívül, hogy sajnálatból együtt vagyok vele. Ezzel talán jót teszek neki? Én kétlem.
Adjunk le az igényeinkből? Mintha ez tudatos lenne. Az persze, tudatos döntés, hogy csak a kék szeműekkel állok össze, de az már nem, hogy csak olyanhoz tudok vonzódni, aki mondjuk vasággyal együtt megvan 60 kiló. Férfi létére. Ezen nem tudok tudatosan változtatni. Ahogy ti sem tudtok változtatni mondjuk a péniszetek méretén. Nem úgy működik, hogy ha eddig egyszerűen férfiként nem érdekelt engem egy adott pasi (vagy pasi típus), akkor most nagyon erősen akarom, és hirtelen máris minden szipiszupi lesz. Vagy talán neked menne a dolog?
Most őszintén, ti, akik mondjátok, hogy a (gyakran idézőjelben írt) nők igazán lejjebb adhatnának az igényeikből, ti milyen igényeket tartatok túlzónak? Illetve ha találkoznátok egy erősen túlsúlyos (nem gömbölyded, nem duci, határozottan túlsúlyos), bőrhibás lánnyal, akinek büdös a szája és minden második szava káromkodás, még csak nem is kedves, amellett, hogy igénytelen úgy általában és az intelligenciája, műveltsége sincs a toppon, munkája hol van, hol nincs, de nem is nagyon érdekli, akkor összejönnétek vele? Nem? Na mi van, mik ezek a nagy elvárásaitok? Micsoda maximalista követelményeitek vannak, hát komolyan...
Nos azt hiszem az egyik kedves delikvens maga is megválaszolta, hogy miért is nem akar vele összejönni egy nő sem (privát üzi következik)
"te szájba bassott gecys qrwa! ki mondta hogy gyere velük össze? mit forgatod ki a szavaimat ki vagy te patkány féreg?"
Ó, ilyesmit én is kaptam már pár hete, szerintem ugyanaz a fiúcska lehet, gondolom hónapok óta itt lézeng és oltogat mindenkit:
"mert ti soha nem hazudoztok szukák..... remélem bejön ide az izisz és letépik a fejedet"
Igazi érett, felnőtt férfiak, nem? :D
De mi nem aggódunk, igaz hölgyeim? A büdös életben egy normális nőjük sem lesz, veri őket az élet rendesen, szóval nem is kell ezzel foglalkozni.
Husi! Ennek a levét csak te iszod! Nem veszed észre? Ha jól tudom, te nem kellesz senkinek...
A minősíthetetlen stílusod pedig szintén önmagadról állít ki bizonyítványt. Nem a nőkről.
Nekem aztán semmi közöm ehhez a kreálmányhoz, több, mint 10 éve egy férfival vagyok, aki mindenben az első nekem. Ez elég, és még több is, mint ami kell.
Sajnálom az egyedülálló nőket, nagy sz@rkupacon kell átrágniuk magukat, mire értelmes férfit találnak sajnos.
És nem megsértődni kell, hanem változtatni, mert csak te tudsz saját magadon segíteni. Amíg ilyen undorító mód nyilvánulsz meg, amíg nem tiszteled a másik nemet, ne várd el, hogy ők máshogy álljanak hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!