Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők nem gondoltatok már arra, hogy olyan maximalista követelményeket támasztotok a férfiakkal szemben, hogy inkább nem lesz az ember szerelmes? Nem egyszerűbb elmenni és fizetni a szexuális szolgáltatásért?
Sajnos a hetes válaszolóban látom az igazságot saját tapasztalataimat alapul véve.
Nem vagyok kigyúrt, jóképű, sokan neveztek esetlennek. Bár volt barátnőm két évig, aki szépen meg is csalt többször. Ezek után miről is beszélgetünk? Melyek az alapkövetelmények? Legyen rengeteg pénze, jól fizető állása, autója, tudjon házat építeni, ne legyen antialkoholista, szeressen bulizni, jó sok haverja legyen (direkt nem barát szót írtam, mivel a haver degradálóbban hangzik). Érd el a céljaidat. Az nem számít, hogy más embereken át kell gázolni. Legyél karrierista, céltudatos, magabiztos. Nyugodjatok meg körülnéztem az Elittárson is már, és a döbbenet erejével hatott rám, ami ott folyik. Azt hittem színvonalasabb oldal.
Pont, hogy jobbra számítottam. Azt gondoltam azért nevezik Elitnek, mert nem az átlag buliról bulira járó emberek járnak oda. Ehhez képest....
Találkoztam egy lánnyal onnan, de az egész találkozó alatt azt feszegette, hogy miért lettem antialkoholista. Ez egy Elittárs? Miért fontos ez? Miért nem vagyunk elfogadóak? A másikat ne azért szeressünk, ami nem ő, hanem azért, ami ő. Már megbántam, hogy előfizettem az oldalra.
Én soha nem vallottam azt, hogy ne lett volna sok elvárásom, ismerem magam, tudom, mire van szükségem egy működőképes kapcsolathoz. Bár ezek nekem nem annyira külsőségekre vonatkozó elvárások, nagyon sok helyes, vagy legalábbis bőven elfogadható külsejű férfi van, jellemre viszont baromi sokáig tartott olyat találni, akivel összeillünk, meg tudjuk szeretni, érteni, el tudjuk fogadni egymást és együtt tudunk működni.
Csak azért választani valakit, hogy ne legyen már olyan sok szingli srác, nem tartom értelmes döntésnek, ha hosszútávú kapcsolatot keresünk.
Az életével pedig mindenki azt kezd, amit akar.
Én sem vártam el soha, hogy egy férfi, aki nem szereti az olyan nőket, mint én, akinek nem vagyok szimpatikus, vagy nem tetszem, engem válasszon, mert amúgy egész rendes is tudok lenni.
"Azt gondoltam azért nevezik Elitnek, mert nem az átlag buliról bulira járó emberek járnak oda. Ehhez képest...."
Nem jártam még ott, de értesüléseim szerint ez inkább a többdiplomás, gazdagabb "igényesebb" rétegre, nem pedig a jellemre kivételes emberekre vonatkozik.
Bár gondolom, oda is regisztrál mindenféle ember.
Nem érzem azt, hogy maximalista követelményeket támasztanék. Csak olyan dolgokat várok el egy kapcsolatban, amit én is nyújtani tudok.
Az viszont igaz, hogy belsőleg elég magasak az igényeim, de találtam olyan férfit, aki teljesíti, szóval annyira csak nem lehet elrugaszkodott, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!