Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők nem gondoltatok már arra, hogy olyan maximalista követelményeket támasztotok a férfiakkal szemben, hogy inkább nem lesz az ember szerelmes? Nem egyszerűbb elmenni és fizetni a szexuális szolgáltatásért?
Aki nem veszi a faradtsagot az ne akarjon not. Nem gondoltam hogy ekkora keres a figyelem es a huseg hogy inkabb kurrvazna az ember fia dehat ces't la vie
18/L
Egyszerűbb, persze, ha barátnőt is csak azért akarnál, hogy legyen kivel dugni. Nem szeretkezni, nem szerelmeskedni, simán és egyszerűen dugni. Abban az esetben valóban egyszerűbb heti egy-két órát kifizetni egy prostinál.
Amúgy maximalista követelményei szerintem csak a legkevesebbeknek van. Egyszer kiírtam ide kérdésben, hogy mégis, amit én szeretnék a férfiaktól, annak tükrében, hogy mit tudok adni, sok-e (pont a tiedhez hasonló kérdések/válaszok ihletésére, hogy mégis, akkor mi számít nálatok soknak), és egybehangzó vélemények szerint az alap minimumot kérem a társamtól, sőt, néhányan még mondták is, hogy nem túl nagy a kritérium. Akkor meg?
Szerencsére a szerelem amúgy sem elvárások függvénye, és nem is egy tudatos döntés eredménye. Ezért nem, nem gondoltam ilyenre :)
Látod milyen álszentek a nők,nem azok az egyetlen elvárásaitok amiket ide leírtatok,hanem van ott még sokkal több is,és pont ez a gond.
A nőknek a jóképű,izmosak kellenek kizárólag,a többivel kb. szóba sem állnak,ez a mai valóság sajnos. :/
Ha ezeknek megfelelsz,utána jön a többi elvárás még...
Hiába vagyok én belülről bármilyen,ha nem születtem helyesnek,és nem vagyok izmos... :/ Ez a helyzet sajnos. :/
24/F
Nem. Én megtaláltam a hozzám illőt. Nem akarok bunkó lenni, de akkor miért kellene engem az érdekeljen, hogy azok a férfiak, akik valamiért nekem nem kellettek, elmennek-e prostizni, vagy sem?
De ha egyedülálló lennék sem érdekelne, hogy akik nem kellenek, azok vajon prostiznak-e.
Érted a logikát, ugye?
Gondolj azokra a lányokra, akik neked soha nem kellenének, mert valamiért nem tudsz hozzájuk vonzódni: érdekel, hogy ezek után esetleg fizetnek-e valakinek, hogy megtoszajtsa őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!