Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők nem gondoltatok már arra, hogy olyan maximalista követelményeket támasztotok a férfiakkal szemben, hogy inkább nem lesz az ember szerelmes? Nem egyszerűbb elmenni és fizetni a szexuális szolgáltatásért?
"kedves hölgyek! akkor miért van annyi normális szingli átlagos srác ha nincs nagy elvárásotok? heee???"
Felőlem lehet bármilyen normális, nem vagyok csaló típus. Senkivel(kel) nem fogom csalogatni a férjemet csak azért, hogy kevesebb legyen a "normális szingli srác"
Én ugyan férjnél vagyok, tehát kívül esem az érdeklődési körödön, de átnéztem, a szerinted jellemző követelmények mennyire vonatkoznak ránk.
"Legyen rengeteg pénze, jól fizető állása, autója, tudjon házat építeni, ne legyen antialkoholista, szeressen bulizni, jó sok haverja legyen (direkt nem barát szót írtam, mivel a haver degradálóbban hangzik). Érd el a céljaidat. Az nem számít, hogy más embereken át kell gázolni. Legyél karrierista, céltudatos, magabiztos. "
Nincs rengeteg pénze. Kettőnk bevétele együtt elég ahhoz, hogy normálisan megéljünk, és ne kelljen számolgatni, melyik csekket fizessük be, de nem állnak nálunk halomban a milliók. Amikor összejöttünk, egyetemista volt, egy fillér nélkül, olcsó, ócska albérletben kezdtük a közös életünket.
Normális állása van, amiért sokat tanult és megdolgozott.
Nincs autónk, egyikünknek sem derogál tömegközlekedni.
Nem tud házat építeni. Azért egy villanykörtét kicserél, egy falat lefest, ha kell.
Meggyőződéses antialkoholista. Tizenkét éve ismerem, soha nem ivott egy kortyot sem.
Nemhogy nem jár bulizni, de még a céges főzőcskézésekre se megy el.
Talán két barátja van, haverja egy sincs.
A céljait elérte: szerető felesége és két szép gyereke van, akikhez örömmel jön haza.
Szóval, mint látod, vagyunk még néhányan, akiknek más értékek számítanak. Arra gondoltál már, hogy buli helyett könyvtárban kéne ismerkedned? :)
Nem. Nem hiszem, hogy mondjuk az én elvárásaim olyan szinten lehetetlenek lennének. Kevesebbel vagy rosszabbal meg miért érném be? Ha nekem egészséges almákra van szükségem,nem veszem meg a félig rohadt almát, csak azért, mert olcsóbb.....
Ha valaki így áll a kapcsolatokhoz és a nőkhöz, az jobb is inkább ha inkább csak prostikhoz jár.
Nem gondolok, mert
1. Van barátom, akit szeretek, így nem érint a butthurt hímek hozzáállása, nyugodtan menjenek csak prostizni.
2. Akkor sem érdekelt, amikor szingli voltam, mert nem voltak teljesíthetetlen igényeim, csupán egy olyan srácot szerettem volna magam mellé, aki TÉNYLEG rendes, normális, jószívű, és emellett vonzódunk egymáshoz (és ugye meg is találtam :) ). Akik próbálkoztak, és el lettek küldve, annak a nagy része gyalázatos volt emberileg tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!