Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom másba szerelmes? 18L
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a barátom egy másik lányba (is) szerelmes. Legalábbis érzelmeket táplál iránta. Olvastam pár e-mailjét és hát abból az jön le, legalábbis valami nem stimmel.
Jól megértjük egymás, komoly párkapcsolat a miénk. 5 éve alkotunk egy párt. Voltak, vannak kisebb bibik, de szerintem minden kapcsolatban előfordul. Viszont amiket írt a csajnak, elég elbizonytalanító...
Szerintetek van ilyen egyáltalán?
Szóval azt látom, hogy vagyok én, meg van a nőci, akihez húzna, mert az a nő olyan, mint számára az ideális barátnő. Viszont hozzám is ragaszkodik, mert mi már gyerekkorunk óta együtt vagyunk, rengeteget tett a kapcsolatba, értem is. Szeretnénk a jövőben összeházasodni, de nem igazán tudom ezt a dolgot hová tenni.
Megcsalás nem történt, csak sóvárog utána. Mondjuk nálam már ez is kiverte a biztosítékot, nemhogy azok a dolgok, amiket írt neki...
Csak kíváncsi rá, hogy járna e vele, meg lefeküdne e vele, meg ilyenekre...
Szerintetek így éli ki magát? Mert fizikailag nem történt semmi.
Sosem értettem, hogy amikor ilyen tisztán ott van a bizonyíték, egy 100%-os szakító ok, miért kell áltatnia magát az embernek...
Igaz, nem voltam még ilyen helyzetben, "csak" egy 2 hónapos "kapcsolatomban" csaltak meg, nagy érzelmek sem voltak, de akkor is a büszkeségem miatt azonnal véget vetetettem az egésznek.
Tudni kell, hogy mikor nincs már értelme semminek, és ez egy ilyen helyzet. Akkor is menni kell, ha szereted, de alázd meg magad...
Miket írt egyébként, van 1-2 példa?
Nem szabad benne maradnod egy ilyen kapcsolatban, mert ez a férfi a másik nőt szereti, hozzá vágyik, az övé lélekben. És kizárólag a másik nőn múlt eddig is, hogy nem történt ismét kapcsolat. Nem a férfin, hanem a másik nőn.Ha a másik nő aljas lenne, akkor elég lenne neki egyetlen mondat és a férfi menne hozzá, amit szerintem a másik nő tud is.
Nekem is volt olyan, aki a napokban azt mondta: egyetlen szavamba került volna akkoriban, hogy dobbantson egy nőtől. Egyetlen szavamba és én ezt tudtam. De nem tettem tönkre a másik embert.Mert más boldogtalansága árán sosem lehet boldogságot kapni.
Régebb óta ez van. Nem új-keletű a dolog, helyzet.
Olyasmiket írt/kérdezett, hogy ha nem lenne kapcsolata, más lenne a helyzete, össze jönne e vele? A csaj idősebb nála, nem sokkal igaz, talán ez is visszatartja, hogy kapcsolatot kezdjen vele, illetve nagyon ragaszkodik hozzám. De ezek mellett mikor azt írta, hogy olyan barátnőre vágyna, mint a csaj, aki úgy áll az élethez, úgy gondolkodik mint a csaj, meglepődtem...Én abba a tudatba vagyok, hogy minden ok.
Őszintén nekem úgy jött le, hogy azért vonzza, mert kész nő a csaj, én meg félig kislány vagyok. Tetszik neki, hogy komoly, érett.
Nem hiszem, hogy a nőnek egy szavába kerülne... Kétlem! A mi kapcsolatunk nagyon erős. Igaz, nem nyomult rá a barátomra, de nem is utasítja vissza az "udvarolgatását".
4 Egy nagyon erős kapcsolat egyik fele sem vágyik egy másik emberhez. Hanem csak egymásra vágynak.
ismerek ilyen nőt is aki ilyet végig asszisztált 20 év óta a világ legboldogtalanabb embere lett. Az ő saját mesterkedése eredménye, és én azt mondom rá: megérdemelte, mert a pénzt szerette, az embereken meg átgázolt.. Nincs az a pénz amiért cserélnék vele.
Ha tényleg így lenne ahogy írjátok, már szakított volna...De nem teszi. Szerintem nem is áll szándékában, mert mint írtam, mi nagyon jól megvagyunk, a kapcsolatunk neki az első. Kivülről tűnhet úgy, hogy otthagyni készül, de ez én még véletlenül se tapasztalom. Nem hanyagol, se semmi.
Szerintem csak tetszik neki, hogy egy idősebb csajnak is bejön. Nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!