Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom másba szerelmes? 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom másba szerelmes? 18L

Figyelt kérdés

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a barátom egy másik lányba (is) szerelmes. Legalábbis érzelmeket táplál iránta. Olvastam pár e-mailjét és hát abból az jön le, legalábbis valami nem stimmel.

Jól megértjük egymás, komoly párkapcsolat a miénk. 5 éve alkotunk egy párt. Voltak, vannak kisebb bibik, de szerintem minden kapcsolatban előfordul. Viszont amiket írt a csajnak, elég elbizonytalanító...

Szerintetek van ilyen egyáltalán?

Szóval azt látom, hogy vagyok én, meg van a nőci, akihez húzna, mert az a nő olyan, mint számára az ideális barátnő. Viszont hozzám is ragaszkodik, mert mi már gyerekkorunk óta együtt vagyunk, rengeteget tett a kapcsolatba, értem is. Szeretnénk a jövőben összeházasodni, de nem igazán tudom ezt a dolgot hová tenni.

Megcsalás nem történt, csak sóvárog utána. Mondjuk nálam már ez is kiverte a biztosítékot, nemhogy azok a dolgok, amiket írt neki...

Csak kíváncsi rá, hogy járna e vele, meg lefeküdne e vele, meg ilyenekre...

Szerintetek így éli ki magát? Mert fizikailag nem történt semmi.

2015. szept. 6. 12:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Írta neki a nő, hogy talán, meg hogy 1 próbát megérne, mikor a járásra kérdezett rá a barátom. Akkor?
2015. szept. 6. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Tényleg kislány vagy még, egy butuska kislány.

Írhatunk mi itt bármit, mindenben csak azt keresed, hogy "de hát ő szeret".

NEM SZERET. Ha valaki szeret, nem írogatna egy másik NŐnek, hogy járna-e vele.

ÉBREDJ.

2015. szept. 6. 15:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Én értem. Csak azt nem, hogyha minden jó, mert látszólag az, miért ilyen? Ha meg tényleg nem, miért nem szakít, vagy csinál valamit?

Ha valaki nem szereti a párját, ne mondja nekem senki, hogy vele marad...

2015. szept. 6. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Főzöl rá? Takarítasz rá? Ha felteszed magadnak a kérdést, hogy "miben különbözöm az anyjától nála?" mit válaszolnál?

Nagyon sok pasas két lábon járó főző- és takarítógépet tart, miközben más nőket meg hajt.

2015. szept. 6. 15:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Az anyja főz, mos rá. Mindketten otthon élünk még.
2015. szept. 6. 16:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor csak az isten tudja, miért van veled, mikor már másra vágyik.
2015. szept. 6. 16:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Fogsz te még koppanni, ahogy én tettem! Én is kivártam, nem kellett volna!
2015. szept. 6. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért van veled? Az 5 év miatt. Sajnál, fél a változástól, de ha nem lenne az 5 év, ma találkoznátok, egyáltalán nem érdekelnéd, hanem a másik nőt ostromolná egyedülállóként. A ti kapcsolatotok elmúlt. Ez szokott történni a gyerekkorban kötött kapcsolatok 99,9%-val. Valójában nem sok mindent tehetsz, ha képtelen vagy felfogni az igazságot, ő akkor is el fog hagyni, és akkor kénytelen leszel szembesülni a dolgokkal. Lassal felnő, és rájön, mire vágyik valójában. Az pedig nem te vagy, és nem az az életforma, hogy a 13 évesen megismert barátnőjét elvegye, gyerekeket csináljanak és soha ne legyen az életében olyan szakasz, amikor önálló, független és követheti a vágyait.
2015. szept. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!