Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell neked ahhoz, hogy szerelembe ess?
Hirtelen? Egy segg, egy arc, egy járás, egy illat, egy tekintet, egy nevetés.
Lassacskán? Értelem, humor, egy rigolya amit nehéz megérteni, varázslatos szemlélet, odaadás (ha szeretne valamit mutassa meg hogy minden más udvarlót eldob miattam ha kell és nem áll szóba semelyikkel)
Egy olyan ferfi aki var ram Minden tekintetben akivel osszeillunk De nem vagyunk egyformak. Nalam a szerelem mindig idovel alakult ki es nem ugy mint a villam :)
18/L
Milyen válaszokat vársz? :-)
Nekem az kell, hogy olyan hatással legyen rám, mint senki más, és persze azt érezzem, hogy ez valami nagyon jó érzés, függetlenül minden körülménytől.
Persze vannak olyan dolgok, tulajdonságok, amik ezt gátolják, és az olyan emberek ezt sose fogják tudni elérni nálam.
Nekem az kell, hogy biztonságban érezzem magam. Hogy ismerjem a másikat, az összes gyengeségét, hogy ne kelljen attól rettegnem, hogy jaj, mi fog még kiderülni róla. Persze, fontos, hogy legyenek számomra vonzó tulajdonságai, olyanok, amiktől jól érzem magam a társaságában (intelligens, kedves, figyelmes, humoros, stb.), hiszen ha valakivel nincs meg a közös hullámhossz, akkor nem jönnek a pozitív érzések...
De emellett az is kell, hogy ismerjem a "sötét oldalt" is, különben falakat húzok, gátat szabok az érzéseimnek.
Kellek hozzá ÉN is: hogy merjek szeretni. Kell az is, hogy érezzem, hogy a másik is tud és akar szeretni.
Én nagyon féltem a szerelemtől, egészen addig, amíg nem jött valaki, aki megbizsergette az agyam és az érzékeim, és akit már elég jól ismertem ahhoz, hogy (érzelmi) biztonságban érezzem magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!