Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is úgy érzi, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy érzi, hogy rengeteg gyönyörű nő van, akikkel szerelembe is tudna esni akár első látásra is?

Figyelt kérdés
Nagyon sok a szép nő, persze nyilván ez önmagában "jó-jó, de kevés", ám mégis azt érzem, a küllem és kémia alapján nem lenne olyan nehéz szerelembe esni a legtöbb csodaszép nővel. Csodaszép alatt én átlagos nőket értek, akik ápoltak, csinosan öltözködnek, kiemelik a nőiességüket, semmi sallang a viselkedésükben, csak egyszerűen NŐK.
2015. júl. 11. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha szerelmet nem is érzek rögtön, de azt igen hogy jó lenne vele az ágyban :)
2015. júl. 11. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Még soha nem estem szerelembe az első látásra. De én ilyen különc vagyok.
2015. júl. 11. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
2-es vagyok. 1-es sokkal jobban megfogalmazta a lényeget, mint én.
2015. júl. 11. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát jah. Köbö ahogy 1-es írja ha szerelem nem is de dugás az tuti.
2015. júl. 11. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Hát sok van, de kevés köztük aki normális és nem buta beképzelt. Sajnos nekem is ők tetszenek, ezért sincs nőm, átlagos csajoknak meg nagyobb igényük van nálam.
2015. júl. 11. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Az nem tetszik nekem ebben az elméletben, hogy a nők ezt úgy fogják fel, hogy nekünk minden mindegy alapon bárkivel összejönnénk, csak lyuk legyen. Holott inkább az a tény állja meg helyét, hogy a nők igen nagy százaléka valóban jól néz ki. Az utcát járva a 20-30 közötti lányok/nők legalább 60-70%-a néz ki annyira jól, hogy egy párkapcsolatra is el tudnánk képzelni őket magunk mellé.

A másik dolog, amit félreértelmeznek a nők, amikor azt írjuk, hogy "átlagos". Ez az ő értelmezésükben degradáló. A mi értelmezésünkben viszont azt jelenti, hogy csinos, ápolt, aránylag elfogadható testalkattal, s nem utasítanánk vissza a közeledésüket. Ezek miatt vannak itt is sértődések, amikor leátlagosozzuk azokat a nőket, akikről néha beraknak ide egy-egy képet. A nők az "átlagos" szót szeretik "átlag alattinak" értelmezni.

Vannak egyébként kimondottan gyönyörű nők, az utca embereinek nagyjából 10-20%-a rohadt jól néz ki, ők nálam mondjuk alapból kiesnek...

2015. júl. 11. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vonzalomnak nevezik. Sok kérdést olvasol, ahol nem tudják ez felfogni, és a buszmegállóban, közértben látott lányt/fiút akivel még egy szót sem váltottak, máris a szerelmüknek nevezik.
2015. júl. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!