Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az MBTI alapján te milyen személyiségtípusú emberbe esnél legszívesebben szerelembe, ha megválaszthatnád?
Figyelt kérdés
Aki, nem tudja mi ez, kérem lapozzon tovább.
Kinek mi jött ki a teszteken? Melyik típus vagy?
Én INFP vagyok, és jobban érzem magam az introvertált emberekkel hosszútávon, viszont ismerkedésnél észrevettem, hogy az extrovertált emberekkel jobban elpörgök.
Kort, nemet is kérek szépen.
2015. júl. 3. 23:51
1/15 anonim válasza:
Én extrovertáltként rövid távon jobban "elpörgök" extrovertált emberekkel, de mélyebb kapcsolatra csak introvertálttal vagyok képes.
2/15 anonim válasza:
Az INTP-k, INFJ-k és az INFP-k a kedvenceim. :D
3/15 anonim válasza:
INFJ vagyok, már nem emlékszem, a páromnak mi jött ki. Mindenesetre ő nálam jóval extrovertáltabb, magabiztosabb, irányítóbb, beszédesebb, gyakorlatiasabb, gyakorlatiasabb, spontánabb típus.
4/15 WheneverYouWant válasza:
INTJ vagyok és a gyógyítókkal azt hiszem jól kijönnék:) Nem szoktam kérdezgetni senkitől hogy ő milyen.. 26/F
5/15 anonim válasza:
ENTJ/ENTP vagyok (J-P határon van, kicsit a J felé billen), és egy ENTP nőbe vagyok szerelmes.
21/F
6/15 anonim válasza:
INFP vagyok es alapvetoen az INXX tipus jon be.
8/15 Oops! válasza:
INTJ vagyok, minden betûm közel 90%-os.. így nem túl egyszerû. :D Egyébként jól kijövök az NT vonallal, a legerôsebb vonzalmam eddig ENTJ iránt volt.
9/15 anonim válasza:
INFJ jött ki nekem.
Konkrét típust nem tudok mondani, de az extrovertált emberekkel jövök ki jobban, ami számomra is furcsa, mert homlokegyenest az ellentettje vagyok.
10/15 anonim válasza:
INTP/INTJ vagyok.
INTx vagy INFx típusú nőnek örülnék a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!