Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok ahhoz nemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz nemtől függetlenül, ha valaki arra kérne, hogy ártatlanul írj neki egy szerelmes levelet, mintha ő lenne a párod, akinek vallomást teszel?

Figyelt kérdés

Semmi kötelezettség nem lenne, csak arra kérne téged valaki, mert magányos, szomorú stb. hogy írj neki egy szerelmes levelet, mintha a partnerednek írnád, hogy feldobja a napját, hogy örüljön? :)

Kérhetek kort és nemet? Köszi.

2015. júl. 19. 23:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
belém szeretne :=(
2015. júl. 19. 23:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha megkérne, megírnám nehogy ezen múljon a boldogsága, de nem lenne hiteles, mert biztos nem tudnám úgy megírni mintha tényleg szerelmes lennék beléje.
2015. júl. 19. 23:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus az illető és nagyon ráérnék, akkor írnék. 19L
2015. júl. 19. 23:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmit, nem írnék neki mert nem értek az ilyesmihez, meg amúgy se.
2015. júl. 19. 23:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Az egyik hobbim az írás. Gyakran írok csak úgy, különösebb cél nélkül. Szóval megtenném ha ezt kérnék tőlem, nem nagy dolog. Ha még fel is dobnám vele valakinek a napját, annál jobb. :D
2015. júl. 19. 23:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem írnék neki, mivel nem vagyok jó az ilyesmiben, plusz attól sem tudnék elvonatkoztatni, hogy ez mennyire röhejes kérés.

19/F

2015. júl. 19. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:

amúgy lehet írnék neki!! nagyon szépeket tudok írni elvont dolgokat amin fejét fogja hogy mi a pokol ordítása ez

de egyszerre érzelmes is és mélyre ható mint egy német szurony.Szóval igen írnék neki.

2015. júl. 19. 23:51
 8/14 anonim ***** válasza:

A kapcsolattól függ, nem szeretném, ha az én levelemet mutogatnák körbe és rajtam röhögnének.

Ha jóbarát és megbízható, akkor megtenném.

Ezt neked kell tudni.

2015. júl. 19. 23:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Én írnék neki, de csak óvatosan mert ez kétélű fegyver.

Ha valaki magányos, szeretethiányos és olyat írsz neki ami túl jól sikerül akkor abból lehetnek bonyodalmak.

2015. júl. 19. 23:55
 10/14 Interferencia ***** válasza:
Attól függ, ki kéri. Valami idegennek biztos nem fáradoznék csak úgy.
2015. júl. 20. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!