Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz nemtől függetlenül, ha valaki arra kérne, hogy ártatlanul írj neki egy szerelmes levelet, mintha ő lenne a párod, akinek vallomást teszel?
Semmi kötelezettség nem lenne, csak arra kérne téged valaki, mert magányos, szomorú stb. hogy írj neki egy szerelmes levelet, mintha a partnerednek írnád, hogy feldobja a napját, hogy örüljön? :)
Kérhetek kort és nemet? Köszi.
Nem írnék neki, mivel nem vagyok jó az ilyesmiben, plusz attól sem tudnék elvonatkoztatni, hogy ez mennyire röhejes kérés.
19/F
amúgy lehet írnék neki!! nagyon szépeket tudok írni elvont dolgokat amin fejét fogja hogy mi a pokol ordítása ez
de egyszerre érzelmes is és mélyre ható mint egy német szurony.Szóval igen írnék neki.
A kapcsolattól függ, nem szeretném, ha az én levelemet mutogatnák körbe és rajtam röhögnének.
Ha jóbarát és megbízható, akkor megtenném.
Ezt neked kell tudni.
Én írnék neki, de csak óvatosan mert ez kétélű fegyver.
Ha valaki magányos, szeretethiányos és olyat írsz neki ami túl jól sikerül akkor abból lehetnek bonyodalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!