Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetk mire utal az, hogy bárkibe "szerelmes" tudok lenni (nemtől függetlenül), akinek szimpatikus vagyok, és ki is mutatja?
Mi a véleményetek erről? Mi jut eszetekbe?
Nem kell homoszexualitásra gondolni, vagy testi érintkezésekre...
Nekem a "bárki" szó volt inkább erős.
Elbeszélni én is elbeszélek bárkivel és aki normális azzal szimpatizálok is, de ennyi.
A szerelemhez azért több kell.
Ez valóban nagy szeretethiányra utalhat.
Hány éves vagy és milyen nemű?
21, lány
Az a furcsa, hogy én nagyon ritkán kapok olyan embert, aki szimpatikus és akivel szívesen lennék egy baráti társaságban. És nem azért, mert félek, hogy nem vagyok neki szimpatikus, és ezért alapból visszautasítom. Inkább pont hogy nagyképű vagyok, és senkiben nem látok olyan pluszt, ami érdekelne.
Erre a szeretethiányra én is gondoltam, de nem igazán látom értelmét, mert a családi szeretet semmilyen hiányát nem szenvedem, és van (igazán) jó barátom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!