Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok ahhoz nemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz nemtől függetlenül, ha valaki arra kérne, hogy ártatlanul írj neki egy szerelmes levelet, mintha ő lenne a párod, akinek vallomást teszel?

Figyelt kérdés

Semmi kötelezettség nem lenne, csak arra kérne téged valaki, mert magányos, szomorú stb. hogy írj neki egy szerelmes levelet, mintha a partnerednek írnád, hogy feldobja a napját, hogy örüljön? :)

Kérhetek kort és nemet? Köszi.

2015. júl. 19. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem tudnám megtenni, egyszerűen csalónak érezném magam. Egyrészt hagynám neki, hogy olyasmit hitessen el magával, ami nem igaz, hisz mert hiába tudná, hogy csak barátilag teszem, valamilyen szinten komolyan kéne vennie, hogy bármit is érjen az egész. Másrészt írtam már szerelmes levelet komolyan, ha pedig belemennék egy ilyen rendelésre készült kamu levél írásába, akkor úgy érezném, azzal valahogy az őszintén írt levelem értéke is csökken.

Ráadásul valószínűleg nem tudnék elvonatkoztatni a lehetőségtől, hogy ez egy nagyon biztonságira megjátszott kezdeményezés, amit az illető bármikor visszavonhat arra hivatkozva, hogy az egész nem volt komoly, de ha belemegyek, azt pozitívan értelmezi és többet kezd remélni.

Szóval próbálnám valahogy jobb kedvre deríteni, de biztosan nem így.

19/F

2015. júl. 20. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi értelme lenne ennek az ámításnak-önámításnak? Ehhez nem asszisztálnék, az álomvilágba menekülés nem megoldás.

Ráadásul a párommal szemben is tiszteletlenség lenne.

2015. júl. 20. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyedülállóként sem tenném meg, mert butaságnak tartom az ilyesmit. Mivel házas vagyok, és a feleségem féltékeny típus, eszembe sem jutna, hogy ilyet tegyek, mert baj lehet belőle, ha felhasználja ellenem. Sosem tudni, mi telik ki egy embertől, pláne, ha hamis szerelmi vallomást kér. Szóval mén biztos, hogy semmilyen körülmények közt nem írnék (oké, ha a halálos ágyán fekszik, lehet, hogy megtenném). Inkább beszélnék a fejével, és ellátnám tanácsokkal. Úgy vagyok vele, hogy ha az ember segíti az ilyen önhazugságokbN, meg asszisztál ahhoz, hogy álomvilágba meneküljön a valóság elől, azzal csak árt.
2015. júl. 20. 11:39
 14/14 anonim válasza:
Én nem kérnék meg senkit, megírnám én,személyesen más néven . Igaz kicsit figyelni kell.Megszokottól eltérően fogalmaznék.
2015. júl. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!