Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tulajdonságok, amik miatt szerinted nagyobb, vagy komoly esélyed van ahhoz, hogy beléd szeressen valaki?
Mik az erősségeid? A gyengeségeket hagyjuk, az úgyis kiderül hamar, most az erősségek érdekelnek.
Jöhetne az is, mennyi születésnapod volt eddig, és a "Hurrá, kukija van" vagy "Pechünkre, sunás lett" felkiáltás is a válasz végére. És ezzel jóccakát is!
Megértő, toleráns, elfogadó, intelligens, kommunikatív, szexőrült.
N (kort meg 20 felett nem illik firtatni)
Ja, és van, aki a fentiek miatt (?) már belém szeretett. :)
Humor, gyorsan kapcsolok, gördülékeny velem a beszélgetés, és rendes srácként is tudok "úgy" nézni, hogy beleborzongjon és kívánjon. Segít az arc is, de ehhez dekányi erőfeszítés sem kell és nincs sok okom emiatt verni a mellkasom, ez már csak mák.
27, és kihagynám amit a kérdésben felajánlottál jelzést, egyszerűen csak Férfi. :)
Kicsi, vékony és törékeny vagyok, ami szerintem majdnem annyi embernek vonzó, mint amennyinek kifejezetten nem az:D Intelligens vagyok (bár sajnos művelt nem...), vannak céljaim, amikért teszek is. El lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok mások iránt, érdekelnek az emberek. Talán a humorommal sincsen baj:)
24 és "Hurrá, sunás lett":PP (Anyu nagyon szeretett volna kislányt:D)
van gerincem. Sok emberből hiányzik az egyenesség, inkább hazudoznak, kibeszélnek másokat..
Elfogadó vagyok, nem ítélkezem mások felett, elfogadom h ők olyanok amilyene.
Őszinte vagyok és néha vicces. Szeretem az állatokat. 21 éve élek emberként a föld nevű bolygón
"Pechünkre sunás lett... vagy mégsem??? Az ott egy kuki?? hurrá kukija van!!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!