Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak: ti hogy viszonyultok ahhoz, ha egy lánynak nagyobb az egyik melle? (csak komoly válaszok érdekelnek, nem poénkodásra vagyok kíváncsi)
Szerintem teljesen fölöslegesen aggódsz, aki szeretni fog, az nem fog amiatt dobni mert "jajjj, most nagyobb az egyik melled, ezért már nem is szeretlek többé".. ez elég fura lenne így nem? :)
szóval nyugi, egy igazi pasinak ez nem gond, csak a hülyéknek..
volt valami punkzenekar, nem emlekszem kicsodak. ok "enekeltek" ezt, hogy: a bal herem, kisebb mint a jobb, a jobb oldali tehat nagyobb :)
szerintem ne foglalkozz azzal, hogy egyik nagyobb, mint a masik. igy sikerultek es kesz. ha mar odaig jutsz egy sraccal, hogy o foglalkozzon a melleiddel, tuti nem fog belekotni. ha meg igen, akkor tudod, hogy az a srac nem neked valo.
latod, meg egy jofajta szu"ro"kent is mukodhet a dolog :)
(bocs, nincsenek ekezeteim...)
ha szeret, akkor nem ezzel fog foglalkozni. vagy csak jó értelemben!
tudom, ez így kevés neked, ezért azt mondanám, hogy amíg a párod nem panaszkodik, addig nincs gond. ha felveti, akkor meg nem te, csak a tested érdekli.... egyébként egy mell plasztikázása nem annyira vészes. gyűjts rá, és amikor elmúlsz 18 lepd meg magad szülinapra vele! :-)
#6! "Ha EGY lánynak, azt őszintén, szívből leszarom." Na még egy-két ilyen kedves intelligens biztatás.
Kérdezö! Nem lehet ebböl gond! Söt még izgi is lehet. Volt ilyen bnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!